Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef 114 Bölüm Full İzle! 10 Ekim Masterchef Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

TV8’in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni bölüm geldi. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın karşısına çıkan mavi ve kırmızı takım yarışmacıları hünerlerini sergiledi. 10 Ekim Salı akşamı 114. bölümüyle yayında olacak Masterchef yeni bölümü kaçırmayın..

TV8'in heyecan dolu yemek

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması MasterChef Türkiye devam ediyor. Her bölümün nefes kestiği kıyasıya yarışa 18 yarışmacı devam ediyor. Bu hafta oluşturulan mavi ve kırmızı takımlar, kaptanları öncülüğünde yeni görevlere hazırlanıyor. 10 Ekim Salı akşamı 114. bölümüyle ekranda olacak Masterchef All Star için nefesler tutuluyıor. Kıvanç ve Hasan’ın kaptanlığında ekrana gelen Masterchef All Star yeni bölümü kaçırmayın..

10 EKİM 2023 MASTERCHEF YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

10 EKİM 2023 MASTERCHEF ALL STAR İZLE

Geçtiğimiz akşam ekrana gelen bölümde Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna şefler en güzel Profiterol yapan yarışmacı Hasan’ı seçti. Mavi takım kaptanı olan Hasan rakibi kırmızı takımın kaptanlığına da Kıvanç’ı getirdi. Hasan ve Kıvanç’ın kaptan olduğu Masterchef yarışında takımlar oluşturuldu. Kırmızı ve mavi takım haftanın ilk takım oyunu için stüdyoya geldi. Dokunulmazlık oyunu yarışında 10 Ekim Salı gününün menüsü Pideler oldu.

MASTERCHEF 114. BÖLÜM FULL İZLE

10 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak MasterChef All Star yeni bölümde mavi ve kırmızı takım Pideler konseptiyle karşı karşıya kaldı. Her takımın oyuncuları tezgahları başına geçip kendilerine verilen Pide çeşidini yapmaya koyuldu. Eşit sayıda düello günü geldi. Bir yarışmacının kaşık aldığı Masterchef 114. bölümü izlemeyi unutmayın. Bakalım düellolar sonucunda kim birinci olacak bekleyip göreceğiz..

MASTERCHEF TAKIMLAR

HASAN: MAVİ TAKIM KAPTANI

Tahsin

Eren

Sergen

Dilara

Azize

Tanya

Cemre

Batuhan

KIVANÇ: KIRMIZI TAKIM KAPTANI

Metin

Barbaros

Tolga

Ayaz

Esra

Barış

Alican

Kerem