Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef 118 Bölüm Full İzle! TV8 Masterchef Son Bölüm İzle Youtube

TV8’in gözdesi MasterChef Türkiye All Star heyecan dolu eleme gecesi geldi çattı. Bu akşam 7. eleme adayının belli olacağı büyük gecede neler olacak merak edildi. Tuzda balığın ekrana geldiği Masterchef 118. bölümü canlı halde haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz. İşte Masterchef 118. bölüm ekranı..

14 Ekim Cumartesi akşamı TV8 yayın akışı araştıran vatandaşlar gözlerini Masterchef yeni bölüme çevirdi. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüriliğini yaptığı Masterchef All Star yarışında eleme gecesi geldi. 6 kişilik eleme adayları listesine bir yarışmacının daha katılacağı olaylı gecede nabızlar yükseldi. 14 Ekim Cumartesi akşamı 118. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Masterchef yarışında akşamın gözdesi Tuzda Balık oldu. Dilara’nın kıl payı kaşığı kaçırdığı bölümde 100.000 TL’lik büyük ödüle kavuşması tesellisi oldu. Bu akşam 7. eleme adayının belli olacağı Masterchef 118. bölümü kaçırmayın. İşte 14 Ekim Masterchef canlı yayın ekranı..

MASTERCHEF ALL STAR 14 EKİM 2023 118. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

14 EKİM 2023 MASTERCHEF YENİ BÖLÜM İZLE

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef All Star 14 Ekim Cumartesi yayını geldi. Her akşam yeni bölümüyle ekranda olan Masterhef yarışında Dilara kaşığı kıl payı kaçırdı. 6 kişilik eleme adayları belli oldu. Bugün izleyici karşısına çıkacak MasterChef 118. bölümde yedinci eleme adayı belirlenecek. Şeflerden “Ne yapın edin bu potadan çıkmaya çalışın” mesajı geldi. 7. eleme adayının kim olacağının belli olacağı olaylı gecede potadan önce son çıkış geldi. Masterchef 14 Ekim yayınında tuzda balık yapacak olan yarışmacılar arasında kim potadan kurtulacak akşam göreceğiz.

MASTERCHEF 100.000 TL ÖDÜLÜ KİM ALDI?

Geçtiğimiz akşam 117. bölümüyle ekrana gelen Masterchef All Star ödül oyunu gecesinde kazanan Dilara oldu. Şefler yarışmacılardan 9 çeşit kabak yemeği istedi. Somer, Mehmet ve Danilo şefler yarışmacılara isteklerini iletti. Mavi ve kırmızı takım ödül oyununda en başarılı olan Kıvanç, Dilara, Metin, Barbaros arasında büyük ödüle kavuşan Dilara oldu. Birinci olan Dilara tabağındaki küçük hata olmasa şeflerden kaşık alacaktı. Öte yandan Masterchef eleme adayları da belli oldu. Masterchef birinci eleme adayı Tahsin, ikinci Sergen, üçüncü eleme adayı Kerem, dördüncü Kıvanç, beşinci eleme adayı Metin ve altıncı eleme adayı Esra oldu.

DİĞER VİDEOLAR