Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef 12 Ekim 2023 İzle! TV8 Canlı Yayın İzle 2023 Bugün Masterchef

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star 116. bölüm geldi. Bu haftanın son takım oyununda yıldız yemekler Akdeniz mutfağından oldu. Akdeniz yemeklerinin yapıldığı Masterchef 12 Ekim Perşembe bölümünü kaçırmayın. İşte izleyicilerin beklediği Masterchef 116. bölüm canlı yayın ekranı..

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna şeflerin jüri koltuğunda oturduğu Masterchef All Star maratonunda yeni gün start aldı. Her gün yeni bölümüyle ekranda olan Masterchef yarışmasında takım oyunu başladı. Masterchef 116. bölüme damga vuran Akdeniz mutfağı oldu. Akdeniz mutfağından seçilen yemekleri takım oyunu şeklinde yapacak olan yarışmacılar kolları sıvadı. Seyircileri ekran başında acıktıran yemek yarışması Masterchef All Star 12 Ekim Perşembe bölümünü kaçırmayın. İşte dört gözle beklenen TV8 Masterchef All Star 116. bölüm canlı izleme ekranı..

12 EKİM 2023 MASTERCHEF YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

12 EKİM 2023 MASTERCHEF ALL STAR İZLE

TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Masterchef All Star hızlandı. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna şeflerin yer aldığı yemek yarışmasının yeni bölümü mercek altına alındı. Geçtiğimiz akşam düelloya çıkan yarışmacılar eşleşti. Mavi ve kırmızı takımdan eşleşen yarışmacılar en güzel Krem Karamel tabağını çıkarmaya çalıştı. Üç şef tadıma geçti ve en güzel Krem Karamel tabağını hazırlayan Metin’i seçti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım oldu. Mavi takım 4-0 kazandı.

MASTERCHEF 116. BÖLÜM FULL İZLE

Ekranların yıldız yarışması Masterchef All Star 12 Ekim Perşembe günü yeni bölümüyle ekranda olacak. 12 Ekim Perşembe günü saat 20.00’da yayına girecek olan MasterChef 116. bölümde Akdeniz mutfağı yapılacak. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım elemeye gidecek. Geçtiğimiz akşam ekrana gelen 115. bölümde bireysel dokunulmazlığı kazanan Metin oldu. Bu haftanın eleme potasına giren isimler Tahsin, Sergen, Kerem ve Kıvanç oldu. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek Masterchef 116. bölümde Batırık, Gazel Böreği, Sarımsaklı Köfte, Tarsus Lahmacun Sazan Dolması, Şiş Köfte ve Antalya Piyazı, Kerebiç gibi lezzetler yapılacak.

MASTERCHEF ALL STAR TAKIMLAR

HASAN: MAVİ TAKIM KAPTANI

Tahsin

Eren

Sergen

Dilara

Azize

Tanya

Cemre

Batuhan

KIVANÇ: KIRMIZI TAKIM KAPTANI

Metin

Barbaros

Tolga

Ayaz

Esra

Barış

Alican

Kerem