Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef 2. ve 3. Eleme Adayları: Masterchef takım oyunu kim kazandı? 24 Eylül Masterchef eleme potasına kim gitti?

Dünyaca ünlü Somer, Danilo ve Mehmet şeflerin jüri olduğu Masterchef Türkiye yarışmasında son eleme adayı netleşti. Her gün yeni bölümü yayınlanan fenomen yapımda gecenin eleme potasına giden ismi belli oldu. Peki, Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? Masterchef eleme potasına kim gitti? İşte yanıtı..

Dünyaca ünlü Somer, Danilo

TV8 ekranında yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasında eleme heyecanı hız kesmedi. Dünyaca ünlü Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna şeflerin yer aldığı büyük yarışta gecenin eleme adayı belli oldu. 24 Eylül Salı akşamı ekrana gelen Masterchef son bölüm dokunulmazlık oyununu kazanan takım rahat nefes alırken kaybeden takım eleme potasına birini gönderdi. Heyecanın hız kesmediği Masterchef takım oyunu kim kazandı araştırıldı. Peki, 24 Eylül Masterchef eleme potasına kim gitti? İşte merak edilenler..

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı 24 Eylül Salı gecesinin kazananı ALPER oldu. Mavi takım gecenin kaybeden tarafı olurken Kırmızı takım yarışmacıları elemeden kurtuldu. Yarışmacılardan çikolata ile yaratıcı tabak hazırlamalarını isteyen şefler en iyi tabağı Alper olarak seçti. Akın ve Zübeyde’nin kaptanlığında haftanın yarışı devam ediyor.

24 EYLÜL MASTERCHEF ELEME POTASINA KİM GİTTİ?

24 Eylül akşamı yapılan Masterchef eleme oylaması Mavi takım yarışmacılarından BERA ve KAAN eleme potasına gönderildi. Her bölümü büyük merakla takip edilen MasterChef Türkiye yarışmasında dokunulmazlık oyunu sırasında yemeğini beğenmeyen Bera gözyaşlarına boğuldu. Genç yarışmacıya destek olan Mehmet Şefin babacan tavırları gönülleri fethetti. Alper’in bireysel dokunulmazlığı kazandığı gecede Bera ve Kaan 2. ve 3. eleme adayları oldu.