Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MASTERCHEF 3. VE 4. ELEME ADAYI KİM OLDU? 12 Eylül Masterchef Eleme Potasına Kim Gitti? Masterchef Dokunulmazlığı Kim Aldı?

Yemek tutkunlarının gözde programı MasterChef Türkiye son bölüm kıran kırana mücadele ekrana geldi. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için tezgah başına geçen yarışmacılar arasında mücadele hız kesmedi. En başarılı olan dokunulmaz oldu. Peki, Masterchef 3. ve 4 ekeme eleme adayı kim oldu? İşte yanıtı..

Yemek tutkunlarının gözde programı

TV8 ekranında yayın hayatına devam eden Masterchef Türkiye yarışında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya şefler yarışmacılardan gecenin imza tabağını çıkarmalarını istedi. Dillere destan tadıyla İçli Köfte yapan yarışmacılar arasında kazanan kaybeden belli oldu. Peki, Masterchef dokunulmazlığı kim aldı? Masterchef 3. ve 4. eleme adayı kim oldu? 12 Eylül Masterchef eleme potasına kim gitti? İşte yanıtı..

12 EYLÜL MASTERCHEF ELEME POTASINA KİM GİTTİ?

12 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelen Masterchef son bölüm haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Gecenin en iyi İçli Köfte tabağını çıkaran MAVİ TAKIM haftanın ikinci dokunulmazlığını kazandı. Takım oyununu kaybeden Kırmızı Takım yarışmacıları eleme düellosuna çıktı. Heyecan dolu gecede en başarılı yemeği yapan KAAN bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Bireysel dokunulmazlığı alan Kaan haftanın 3. eleme adayı olarak AKIN seçti. Eleme potasına giden 4. aday takım oylaması sonucunda NEVZAT oldu.