Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef 3. ve 4. Eleme Adayı Kim Oldu? Masterchef Takım Oyununu Kim Kazandı? 18 Eylül Masterchef Potaya Kim Girdi?

Dünyaca ünlü Somer, Danilo ve Mehmet şeflerin jüriliğini yaptığı Masterchef Türkiye yarışında gecenin eleme adayı belli oldu. Mehmet şef ile Semih’in tartışması gecenin tansiyonunu artırırken gözler eleme adaylarına çevrildi. Peki, Masterchef takım oyununu kim kazandı? 18 Eylül Masterchef potaya kim girdi? İşte Masterchef eleme adayı..

Dünyaca ünlü Somer, Danilo

Her akşam TV8 ekranında yeni bölümü yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasında gecenin oylaması yapıldı. Tansiyonun bir an olsun düşmediği yemek yarışmasında Semih’in yemeğinin tadım sırasında aynı olmadığını söylemesi Mehmet şefi çileden çıkardı. 18 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm eleme adayları netleşti. Peki, Masterchef takım oyununu kim kazandı? 18 Eylül Masterchef potaya kim girdi? İşte o isim..

18 EYLÜL MASTERCHEF POTAYA KİM GİRDİ?

Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı bireysel dokunulmazlık yarışını kazanan isim Zübeyde oldu. Olaylı gecede haftanın 3. ve 4. eleme adayı Yudum ile Beyza olarak açıklandı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya şeflerin yer aldığı Materchef’te dokunulmazlık yarışını kazanan Mavi Takım oldu. Gecenin kaybedeni olan Kırmızı Takım Yudum ile Beyza’yı potaya gönderdi. Haftanın ikinci  dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan makarna çeşitleri yapmalarını isteyen şefler düello gruplarından en güzel tabakları istedi.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Yemeğinin tadına bakan Semih, “Ben yediğimde bu böyle değildi” deyince Mehmet şef küplere bindi. Tansiyonun iyice yükseldiği anlarda Mehmet şef, “Seni var ya buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası benim bildiğim böyle, benim bildiğim şöyle… Yeter ya! Her oraya söylediğimde kafanı çeviriyorsun, sebep ne. Bizden iyi mi biliyorsun bu işi. Haddini bil!” dedi.