Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MASTERCHEF 3. VE 4. ELEME ADAYLARI 2024: Masterchef Kim Potada? Masterchef Dün Kim Kazandı?

Ekran merasına devam eden Masterchef Türkiye yarışmasında günün eleme adayları belli oldu. 28 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm eleme potasına giden isim belli oldu. Somer, Danilo ve Mehmet şef kararını açıkladı. Peki, Masterchef kim potada? Masterchef dün kim kazandı? İşte Masterchef eleme adayı..

Ekran merasına devam eden

TV8 ekranının en sevilen yapımlarından Masterchef Türkiye son bölüm kazan kaynadı. Her akşam yeni bölümü yayınlanan Masterchef’te günün eleme adayı netleşti. İzleyicilerin merak ettiği Masterchef kim potada sorusunun yanıtı belli oldu. Düelloda kuru fasulye ve pilav yapan yarışmacılar arasında en iyi tabağı çıkaran yarışmacı düellonun kazananı oldu. Peki, Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Masterchef kim potada? Masterchef dün kim kazandı? İşte Masterchef eleme adayları 2024..

MASTERCHEF KİM POTADA?

28 Ağustos Çarşamba günü yayınlanan Masterchef son bölüm düello şeklinde yarışan yarışmacılar günün en iyi kuru fasulye ve pilav tabağını çıkarmaya çalıştı. Düelloyu 6-4 kazanan MAVİ TAKIM oldu. Zübeyde’nin yaptığı kuru fasulye ve pilav gecenin en iyisi seçildi. Düellonun kaybedeni olan Kırmızı Takım eleme potasına gitti. Yarışmacılardan Fransız klasiği cafe de Paris soslu antrikot yapmalarını isteyen Somer, Danilo ve Mehmet şef bireysel dokunulmazlığı ONUR’a verdi. Onur eleme potasına Çağlar’ı gönderdi. Çağlar 3. eleme adayı olurken 4. eleme adayı ise Akın oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI 2024

Nigar

Beyza

Çağlar

Akın