Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef 5. Önlüğü Kim Aldı? 29 Aralık Masterchef 5. Ceketi Kim Kazandı? Masterchef All Star Son Ceket Kim Aldı?

29 Aralık Cuma günü ekrana gelen Masterchef All Star yeni bölümde 4 kişi ardından son ceket geldi. Eren, Hasan ve Kıvanç arasında 5. ceketi kim giydi merak konusu oldu. Büyük final haftasından önceki son bölüm ile ekrana gelen Masterchef All Star 2024 yeni bölüm kazananı belli oldu. Peki, Masterchef 5. ceketi kim kazandı? 29 Aralık 2023 Masterchef son önlüğü kim aldı? İşte o isim..

29 Aralık Cuma günü

Masterchef All Star maratonunda bu sezon şampiyonu beklenmeye başladı. Nefeslerin tutulduğu Masterchef yeni bölüm geldi. 29 Aralık Cuma günü 2023 yılının son bölümleri ile ekrana gelen Masterchef All Star yarışında son ceket alan isim belli oldu. Masterchef All Star 2024 kupasını kaldıracak isim beklenirken beyaz şef ceketini giyen isim açıklandı. Eren, Hasan ve Kıvanç arasında yaşanan 5. ceket yarışında kim galip geldi, kim elendi merak konusu oldu. Şampiyonluk yarışı tüm heyecanıyla devam eden Masterchef 194. bölüme ünlü şef Maksut Aşkar konuk oldu. Her yıl 5 finaliste ceket dağıtan Masterchef yeni bölümde son ceketi giyen yarışmacı açığa çıktı. Peki, Masterchef 5. önlüğü kim aldı? Masterchef 5. ceketi kim kazandı? İşte merak edilen o isim..

MASTERCHEF 5. ÖNLÜĞÜ KİM ALDI?

Ekran başındaki izleyiciyi hop oturup hop kaldıran MasterChef All Star yarışında final heyecanı hız kesmedi. Tahsin, Esra ve Barbaros ardından Masterchef 4. önlüğü Sergen aldı. Sayılı gün sonra final yapacak olan Masterchef 194. bölüm başladı. Tüm hızıyla ekran macerasına devam eden Masterchef yarışında sadece 5 yarışmacıya verilecek ceketlerin sonuncusunu kim giyecek merak konusu oldu. Birbirinden iddialı Kıvanç, Hasan ve eski şampiyon Eren arasında bugün 5. ceketi kim giyecek beklenmeye başladı. İki yarışmacının Masterchef yarışmasına veda edeceği Masterchef yeni bölüm sonuçları beklendi. 29 Aralık Cuma günü Masterchef son ceketi kim giyecek sorusuna yanıt arayan izleyiciye Masterchef son bölüm izle bilgisi geldi.

MASTERCHEF SON CEKETİ KİM KAZANDI?

Büyük final haftasına başlayan ekran fenomeni Masterchef ölüm kalım savaşı başladı. 29 Aralık Cuma akşamı 194. bölümü yayına giren Masterchef 4. ceketi kim giydi sorusunun yanıtı Sergen oldu. Tahsin, Sergen, Esra ve Barbaros’un beyaz ceketi giydiği Masterchef yarışında kazanılması gereken son 1 ceket kaldı. Bu noktada yeni bölüm öncesi Masterchef 5. önlüğü kim aldı sorusu gündem oldu. Bir yandan Masterchef ne zaman bitiyor, Masterchef final araştırması yapan izleyiciler bir yandan da Masterchef 5. ceketi kim kazandı merak etti. 29 Aralık Cuma Masterchef 5. ceket kazanan açığa çıktı. Bir dönemin daha sona erdiği Masterchef All Star 2024 yarışında son ceketi Eren, Hasan, Kıvanç arasından Hasan Biltekin aldı. Masterchef Eren ve Kıvanç 6. olarak yarışa veda etti.