Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef 5. ve 6. Eleme Adayları Netleşti! Masterchef Dokunulmazlığı Kim Aldı? 27 Eylül Masterchef Eleme Adayı Kim Oldu?

Heyecanın tavan yaptığı Masterchef Türkiye 2024 yarışmasında dokunulmazlık sahibini buldu. 27 Eylül Cuma akşamı ekrana gelen Masterchef son bölüm 5. ve 6. eleme adayı netleşti. Peki, 27 Eylül Masterchef eleme adayı kim oldu? İşte yanıtı..

Heyecanın tavan yaptığı Masterchef

TV8 ekranının sevilen yapımlarından Masterchef Türkiye yarışmasında kazanan kaybeden belli oldu. 27 Eylül Cuma akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm yarışmacıların görevi Türk mutfağına yurt dışından gelen lezzetler oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu haftanın son dokunulmazlık mücadelesi için isteklerini iletti. Peki, Masterchef dokunulmazlığı kim aldı? 27 Eylül Masterchef eleme adayı kim oldu? İşte merak edilenler..

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Masterchef son bölüm haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi ve Kırmızı takım mücadelesinde Türk mutfağına yurt dışından gelmiş lezzetlerden menü hazırlandı. 7 ayrı yemeği tadan şefler haftanın son dokunulmazlığını KIRMIZI TAKIM olarak belirledi. Türk mutfaklarına yurt dışından gelen Humus, Ispanak Boranisi, Kapuska, Haçapuri, Patatesli Hıngal, Trileçe ve Supangle yapan kırmızı Takım 3-0 Mavi Takımı yendi.

27 EYLÜL MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

27 Eylül Cuma akşamı yayınlanan Masterchef yarışmasında Mavi Takım eleme oylamasına geçti. Bu kez yarışmacılara sıfır atık konseptiyle yaratıcı tabak görevi verildi. Gecenin sonunda bireysel dokunulmazlığı kazanan ALPER oldu. Alper haftanın 5. eleme adayı olarak HAKAN seçti. Takımın oylarıyla eleme potasına 6. olarak giden son isim ise AKIN oldu. Böylece haftanın eleme adayları Bera, Semih, Erim, Kaan, Hakan ve Akın oldu.