Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MasterChef 7. Eleme Adayı Kim? 18 Kasım MasterChef Eleme Potasına Kim Gitti?

18 Kasım Cumartesi akşamı 153. bölümü yayınlanan MasterChef All Star eleme adayı kim oldu merak edildi. Programın sıkı takipçileri yeni bölüm öncesi eleme potasına giden çok ismi araştırdı. 7 kişilik eleme potasına adını son yazdıran isim açıklandı. Peki, MasterChef 7. eleme adayı kim oldu? İşte 18 Kasım Cumartesi MasterChef son eleme adayı..

18 Kasım Cumartesi akşamı

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından Masterchef All Star yeni bölüm zamanı geldi. 13 kişinin devam ettiği yemek yarışmasında bir yarışmacı daha yolun sonuna geldi. 18 Kasım Cumartesi günü eleme potasına gidecek son ismin açıklanmasıyla düello star alacak. 19 Kasım Pazar akşamı ekrana gelecek Masterchef eleme gecesinde 7 isim yarıştan elenmemek için kıyasıya mücadele edecek. Eleme gecesinin bir öncesinde potaya giden son ismi belirleyecek olan şeflerin karşısına bugün kim çıkacak merak edildi. Programın sıkı takipçileri yeni bölüm öncesi MasterChef para ödülünü kim kazandı 2023, MasterChef 7. eleme adayı kim oldu sorularına yanıt aramaya başladı. MasterChef son bölüm izle ekranını mercek altına alan seyirciler MasterChef büyük ödülü kim aldı araştırdı. Merak edilen soruların yanıtları ortaya çıktı. İşte Masterchef 18 Kasım eleme adayı..

18 KASIM MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Her akşam yeni bölümü yayınlanan ekran fenomeni MasterChef All Star hız kesmedi. 13 yarışmacının yarıştan elenmemek için hünerlerini sergilediği yemek yarışmasında dün akşam ödül kazanan hanesine 100.000 TL yazdırdı. 17 Kasım Cuma günü son bölümü izlenen Masterchef’te eleme potasına giden 6 isim belirlendi. 7 kişilik eleme potasına gidecek bu akşamki isim kim olacak merak edildi. Dünyaca ünlü Somer, Mehmet ve Danilo şefler geçtiğimiz gün Aydın’da çekilen bölümde kazananı açıkladı. Kıran kırana geçen mücadelede Aydın yöresine ait yemekler yapıldı. Mavi ve kırmızı takımın ödül oyununda en başarılı yemek Mavi takımdan çıktı. Ayaz büyük ödülün sahibi oldu. Tanya’nın ardından bu hafta elenecek ismin belirlenmesi için aranan 7. kişi açıklandı.

MASTERCHEF 7. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ekranın sevilen yarışması Masterchef All Star yeni bölüm öncesi araştırmalar yapıldı. Geçtiğimiz gün Aydın’a giden ekip yöreye ait yemekleri yaptı. Misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Mavi ve Kırmızı takım oyuncuları arasında büyük ödüle kavuşan Ayaz oldu. 19 Kasım Pazar akşamı oynanacak eleme oyununun son ismi için isimler gelmeye başladı. 18 Kasım Cumartesi akşamı 153. bölümüyle ekrana gelen Masterchef yarışında Alican son 3 hafta üst üste potaya girdi. Dilara ile Sergen arasındaki gerginliğin damga vurduğu yeni bölümde 7. eleme adayı belli olacak. Masterchef 7. eleme adayı 18 Kasım Cumartesi akşamki yeni bölümde açıklanacak.

1: Dilara

2: Ayaz

3: Eren

4: Batuhan

5: Hasan 

6: Tolga 

7: 18 Kasım Cumartesi akşamı belli olacak.

MASTERCHEF SON BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN