Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef 7. Eleme Adayı Kim Oldu? 28 Ekim Masterchef Eleme Adayı Kim Oldu?

TV8’de yayınlanan sevilen yemek yarışması MasterChef All Star yeni bölüm geldi. 28 Ekim Cumartesi günü 132. bölümle izleyici karşısında olacak Masterchef yarışında 7. eleme adayı kim oldu merak edildi. Şef Rafet İnce’nin konuk olduğu heyecanlı gecede eleme adayı belli oldu. Peki, 28 Ekim Masterchef eleme adayı kim? İşte yanıtı..

TV8'de yayınlanan sevilen yemek

Ekran klasiği MasterChef All Star yeni bölüm zamanı geldi. TV8’in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda heyecan tavan yaptı. Azize’nin elenemesiyle devam eden süreçte 7. eleme adayı kim olacak sorusu gündeme geldi. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın karşısına çıkan yarışmacılar ecel terleri dökmeye devam etti. Dünkü bölümde Kahramanmaraş’a giden kırmızı ve mavi takım yarışmacıları misafirlerini ağırladı. Yapılan oylamanın ardından kazanan takım belli oldu. Kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılar arasında bu akşam elemeye bir adım daha yaklaşan isim kim olacak belli oldu. İşte Masterchef All Star 28 Ekim 7. eleme adayı..

MASTERCHEF ALL STAR 132. BÖLÜM

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu şeflerin jüri olduğu Masterchef All Star’da heyecan tavan yaptı. 28 Ekim Cumartesi günü 132. bölümle izleyici karşısına çıkacak Masterchef yarışında haftanın son eleme adayı belirlendi. Şef Rafet İnce’nin konuk olduğu büyük gecede kırmızı ve mavi takım Kuzu Konfit için kolları sıvadı. Tezgahları başına geçen iki takımın oyuncuları en iyi Kuzu Konfit tabağını çıkarmaya çalıştı. Şef Rafet İnce’den 45 dakikada en iyi Kuzu Konfit tabağını çıkarmanın her babayiğidin harcı olmadığı yorumu geldi. En başarısız olan yarışmacının eleme potasına gidecek 7. isim olacağı büyük gecede heyecan tavan yaptı.

28 EKİM MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dünkü bölümde mavi ve kırmızı takım ödül oyunu için Kahramanmaraş’a gitti. 6 Şubat depreminde yerle bir olan Kahramanmaraş küllerinden doğdu. Masterchef ekibini ağırlayan şehirde ödül oyunu oynandı. Kahramanmaraş yöresine ait geleneksel lezzetlerin yapıldığı programda en başarılı tabağı ortaya çıkaran yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu. MasterChef ödül oyununun ilk etabını kazanan ekip mavi takım oldu. Kaybedeb kırmızı takım ödül oyununa devam edemedi. Mavi takım yarışmacıları kendi aralarında ödül oyunu oynadı. Sıfır atık ile yaratıcı tabak hazırlayan Mavi takım ödül oyununda son ikiye Cemre ve Tanya kaldı. MasterChef All Star’da en başarılı tabağı ortaya çıkaran Cemre bu haftanın ödül kazanan ismi oldu. Metin, Barbaros, Batuhan, Tanya, Cemre ve Esra’nın ardından 7. eleme adayı kim olacak merak edildi. Masterchef 7. eleme adayı 28 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak 132. bölümde açıklanacak.