Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Alican Kendini Eledi! Hastalığa Daha Fazla Direnemedi! Herediter Anjioödem

1 Kasım Çarşamba günü ekrana gelen Masterchef 136. bölüme Alican’ın hastalığı damga vurdu. Bu hafta kırmızı takımda yarışan Alican Yüsesoy kendini eledi. Çok stresli bir ortam olan Masterchef All Star yeni bölümde hastalığını şeflere açıklayan Alican daha fazla direnemedi. Peki, Masterchef Alican hastalığı ne? Masterchef Alican yarışmayı bırakıyor mu? İşte yanıtı..

Yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden Masterchef All Star maratonu büyük finale gidiyor. 15 yarışmacının devam ettiği Masterchef yeni bölümde mavi ve kırmızı takım oyuncuları Doğu Anadolu bölgesine has lezzetler için tezgah başına geçiyor. 1 Kasım Çarşamba günü 136. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak sevilen yapımda Alican Sabunsoy vedası görülüyor. Her hafta pazar günleri bir yarışmacının eleme potasından çıkamayarak eve gittiği Masterchef yarışında bugün Alican hastalığını açıklıyor. Herediter Anjioödem hastalığı olan Alican daha fazla devam edemiyor ve Alican vedası yaşanıyor. Ekran başındaki seyirciyi meraklandıran Masterchef Alican hastalığı ve tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF ALİCAN HASTALIĞI

MasterChef All Star yarışması yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 15 kişilik yemek yarışında büyük finali göremeyecek olan Alican Sabunsoy veda dakikaları yaşandı. 1 Kasım Çarşamba günü 136. bölümüyle izleyici karşısında olacak Masterchef programında Alican artık kendisini zorlayan hastalığının detaylarını şeflere açıkladı. Haftalardır performansı düşük olan Alican’ın programdan ayrılacağı gündem oldu. Alican’ın, “Odaklanamıyorum. Ne yapacağımı şaşırıyorum, karıştırıyorum. Bebeklikten beri var. Atak anında vurunabileceğim iğneler vermeye başladılar. Ayda 8 tane iğne veriyorlar. Çok fazla doktora gittim. Bana mesleğimi bırakmamı söylediler. Burası çok stresli ve ataklar sürekli tekrarlıyor. Bu yaştan sonra da bırakamıyorsunuz” sözlerini duyan izleyiciler duruma üzüldü. 1 Kasım Çarşamba yayınında Alican’ın veda edeceği düşünülüyor.

MASTERCHEF ALİCAN HEREDİTER ANJİOÖDEM

Masterchef yarışmasıyla adını duyuran Alican Sabunsoy 5 Ocak 1991 Adana doğumlu. Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünde eğitim alan Alican, Mersin’de bir kafede aşçı olarak çalıştı. Mutfak tutkusunu keşfeden Alican eğitimini yarıda bırakıp aşçılığa yöneldi. Kendini sürekli geliştiren Alican, Masterchef Türkiye 2019 yılında yedek kadrodan ana kadroya girdi. Şampiyon Cemre ile final heyecanı yaşayan Alican ikinci oldu. 2023 Masterchef All Star yarışmacısı olan Alican Sabunsoy’un Herediter Anjioödem hastası olduğu ortaya çıktı. Kalıtımsal bir rahatsızlık olan Herediter Anjioödem protein eksikliği veya işlevsizliği sonucu oluşan bir hastalık. Vücutta ani, tekrarlayan ödem ataklarına yol açan Herediter Anjioödem belirtileri cilt ödemi, karın ağrısı, laringal ödem gibi sorunlar yaratıyor. Ellerde, ayaklarda, yüzde veya genital bölgede ani şişmeler olabiliyor. Bu şişlikler ağrılı oluyor.

MASTERCHEF ALİCAN SABUNSOY INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

İŞTE ALİCAN’IN VEDA BÖLÜMÜNÜN VİDEOSU

DİĞER VİDEOLAR