Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MasterChef Ayaz Geçer Kimdir, Kaç Yaşında? MasterChef Ayaz Nereli? Sevgilisi Var Mı?

Milyonlar tarafından takip edilen MasterChef All Star son bölümde elenen isim Ayaz oldu. Programın enlerinden olan Ayaz Geçer nereli, sevgilisi var mı merak edildi. 19 Kasım Pazar akşamı Masterchef elenen yarışmacı Ayaz Geçer hayatı araştırıldı. İşte MasterChef Ayaz Geçer merak edilen bilgileri..

Milyonlar tarafından takip edilen

TV8 ekranında yayınlanan MasterChef All Star yarışması çok sayıda takipçi tarafından izleniyor. Her akşam yeni bölümleri ekrana gelen yemek yarışmasında 13 kişilik mücadele sona erdi. 19 Kasım Pazar akşamı yayınlanan MasterChef son bölüm izle Youtube yenini aldı. Programın sıkı takipçileri MasterChef son bölüm kim elendi sorusuna yanıt aradı. Beklenen cevap geldi ve MasterChef Ayaz elendi. Son dönemde yıldızı parlayan yarışmacılardan olan MasterChef Ayaz Geçer programa veda etti. Peki, Dün akşam elenen Ayaz MasterChef kaçıncı oldu? MasterChef Ayaz nereli? Ayaz Geçer sevgilisi var mı? İşte yanıtı..

MASTERCHEF ALL STAR AYAZ ELENDİ

Her akşam yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan MasterChef All Star yarışında bir isim daha veda etti. Hafta boyunca oluşturulan 7 kişilik eleme potasında yer alan Ayaz çok büyük bir hata yaptı. 19 Kasım Pazar akşamı son bölümü yayınlanan Masterchef All Star’da yemekler yapıldı ve tadım aşamasına geçildi. Şef Mehmet Yalçınkaya, Ayaz’ın süre bittikten sonra dokunmaması gereken tabağında büyük hata yaptığı açıklandı. Mehmet şefin tarifi olan Dana Yanağı tabağını yapan MasterChef Ayaz, süre bittikten sonra sosa dokundu. Sosun içinden kaşıkla bir parça çıkaran MasterChef elenen yarışmacı Ayaz Geçer veda etti. Ayaz, “Bugün benim için kötü bir gün. Tarihe yazdım. Hayat devam ediyor. Yaşım daha 24. Yolun başındayız. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Nasibimiz buraya kadar. Benim hayalim şampiyonluktu. Günüm değildi ve kaybettim” dedi.

MASTERCHEF AYAZ GEÇER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Tam adı Ayaz Abdurrahman Geçer olan Masterchef Ayaz 24 yaşında. Şırnak Silopi doğumlu olan Ayaz Geçer programın en popüler isimlerinden oldu. 13 yıldır Ankara’da yaşayan Ayaz, mesleğe ilk bulaşıkhanede başladı. Bir süre Ankara’da bulunan restoranlarda çalışan Ayaz, şivesi yüzünden bulaşıkhaneye alındığını söyledi. Hayat hikayesiyle kimi zaman ağlatıp kimi zaman güldüren Ayaz kendi sezonunun ardından Masterchef All Star yarışına dahil oldu. 2022 sezonu ardından son 5 yılın enleri arasına giren Ayaz, Masterchef All Star’a 13. olarak veda etti. Tabağında yapmaması gereken bir hata yapan MasterChef Ayaz macerası sona erdi.

AYAZ GEÇER INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN