Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Barış Demir Kimdir? Masterchef Barış Aslen Nereli? Masterchef Barış Annesi Ne Oldu?

5 Kasım Pazar akşamı bir yarışmacıyı evine gönderen Masterchef yarışında kaybeden belli oldu. Son bölümde büyük finale adını yazdıramayan isim Barış Demir oldu. Duygu dolu vedanın ardından Masterchef macerası noktalanan Barış araştırmaları sıklaştı. Peki, Masterchef Barış Demir kimdir, kaç yaşında, Masterchef Barış annesi kim? İşte yanıtı..

5 Kasım Pazar akşamı

TV8 ekranlarının rekortmen yapımı Masterchef All Star büyük finale geri sayım başladı. Kısa süre sonra All Star macerasını noktalayacak olan Masterchef yarışında elemeler daha önemli hale geldi. Heyecanın tavan yaptığı gecede 7 kişilik eleme potasından çıkamayan isim Barış oldu. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın sunumuyla ekrana gelen Masterchef All Star yarışında yola devam edemeyen Barış veda etti. 5 Kasım Pazar akşamı ekrana gelen Masterchef eleme oyunundan çıkamayan Barış Demir hayatı merak edildi. Arama motorlarında Masterchef Barış elendi, Barış elendi mi Masterchef, Masterchef Barış elendi mi, Barış nereli Masterchef, Masterchef Barış yaş, Masterchef Barış sevgilisi araştırmaları hızlandı. Peki, Masterchef Barış Demir kimdir? Masterchef Barış Demir aslen nereli? İşte yanıtı..

MASTERCHEF BARIŞ ELENDİ

5 Kasım Pazar akşamı ekrana gelen Masterchef All Star son bölümde yarışmaya veda eden isim Barış Demir oldu. Programın en dikkat çeken sivri karakterli isimlerinden olan Barış, “Buraya geldiğim en son gün, yedeklere gideceğimiz gün ben gelmek istemiyordum. O gün ben ana kadroya kaldım. Ben burada tek bir şey öğrendim, asla vazgeçmemeyi öğendim. Ne olursa olsun istediğimiz şeyin peşinden koşunca olduğunu öğrendim. Kendimi farklı şekilde anlatmak istemedim. Çok zor bir hayattan geldim. Her şeyi yaptım. Dışarıda ne kadar kötü yorum alırsam alayım. Annem beni izliyor ve benle gurur duyuyor, bundan da eminim. O yüzden teşekkür ederim” dedi.

MASTERCHEF BARIŞ DEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Elemenin ardından Instagram hesabından veda paylaşımı yapan Barış, “Bir maceranın daha sonuna geldik. Saygısızlığım olduysa af ola” dedi. 23 yaşında olan Masterchef Barış yarışmaya Bodrum’dan katıldı. Bodrum Torba’da bulunan bir otelde çalışan Masterchef Barış Demir aşçılık mesleğine küçük yaşlarda başladı. Ailede herkesin kebapçı olduğunu söyleyen Barış, Masterchef’te ilk turu hızlı bir şekilde geçti. 2022 sezonunda yarışan Masterchef Barış, 2023 programına katıldı. Masterchef All Star ana kadroda olan Masterchef Barış geçtiğimiz sezon 11. yarışmacı olarak elendi. All Star’a ise 15. olarak veda etti. Daha önce Masterchef Barış annesi hikayesiyle herkesi hüngür hüngür ağlatmıştı. Babasının onları terk ettiğini, annesini küçük yaşta kaybettiğini söyleyen Barış, 4 kardeşin hayatta kalma mücadelesi verdiklerini söylemişti.

MASTERCHEF BARIŞ DEMİR INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN