Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Barış Diskalifiye Mi Oldu? Masterchef Barış Elendi Mi?

Somer, Danilo ve Mehmet şefin jüriliğini yaptığı Masterchef All Star’da diskalifiye sesleri yükseldi. 5 Ekim Perşembe günü ekrana gelen 109. bölüm fragmanında yer alan kavganın ardından yolun sonu göründü. Şeflerin güçlükle durdurabildiği Masterchef yeni bölümde Somer şef, “Üzerindekini çıkarıyorsun” dedi ve olanlar oldu. Peki, Barış elendi mi? İşte büyük kavganın detayları..

Somer, Danilo ve Mehmet

Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef All Star programın sıkı takipçileri tarafından kaçırılmıyor. Tezgahlarda hünerlerini sergileyen mavi ve kırmızı takım yarışmacılarının mücadelesi devam ediyor. Her yeni gün farklı oyun ve yemeklerin yer aldığı Masterchef mücadelesine büyük kavga damga vuruyor. 5 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek 109. bölümde Somer şefin, “Bu kadar olaylı çok az gece hatırlıyorum. Üzerindekini çıkarıyorsun” sözleri herkesi şoke etti. Yarışmacıların nutkunun tutulduğu büyük gecenin fragmanında kavga eden Barış ve Barbaros ikilisinden Masterchef Barış’ın diskalifiye olduğu düşünüldü. Peki, Masterchef Barış elendi mi? İşte yanıtı..

MASTERCHEF ALL STAR BARIŞ BARBAROS KAVGA

Televizyonun en çok izlenen yapımlarından olan Masterchef All Star büyük finale kısa bir süre kaldı. Her gün yeni bölümü yayınlanan yarışmanın 5 Ekim Perşembe gösteriminde büyük kavga görüldü. Haftanın 3. takım oyununun ekrana geldiği yarışta gergin bir takım oyunu yaşandı. Mavi ve kırmızı takımın mücadelesinde en dikkat çeken isim Barış oldu. Şefler yarışmacılardan verdiği ürünle 7 çeşit yemek yapmalarını istedi. Kendi takımındaki Ayaz ile gerginlik yaşayan Barış kısa bir süre sonra Barbaros ile tartışmaya başladı. Barbaros’un üzerine yürüyen Barış bir süre sakinleşmedi.

MASTERCHEF BARIŞ DİSKALİFİYE

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın müdahale ettiği büyük kavga kameralara yansıdı. Şeflerin şaşırdığı, yarışmacıların da şoke olduğu karar çok geçmeden verildi. Somer Sivrioğlu’nun olayın ardından yaptığı açıklama geceye damga vurdu. Barbaros ve Barış arasından yaşanan kavganın ardından Somer şefin, “Bu kadar olaylı çok az gece hatırlıyorum. Üzerindekini çıkarıyorsun” sözlerini Barış’a söylediği düşünülmeye başladı. Masterchef tarihine geçen nadir anlarda Barış’ın diskalifiye olacağı iddiaları gündeme geldi. Sosyal medyayı çalkalayan kavganın ardından Barış’ın elendiği iddia edildi. Şeflerin Barış kararını akşam 20.00’da yayınlanacak yeni bölümde öğreneceğiz.