Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Dilara Elendi! Masterchef Dilara Kaçıncı Oldu? Masterchef Dilara Kimdir, Kaç Yaşında? Masterchef Dilara Evli Mi?

Büyük finale geri sayıma başlayan Masterchef All Star kadrosu bir fire daha verdi. Cemre’nin ardından Masterchef Dilara yolun sonuna geldi. Dünyaca ünlü Somer, Mehmet ve Danilo şeflerin jüri olduğu Masterchef All Star yarışından Dilara elendi. 17 Aralık Pazar akşamı ekrana gelen son bölüm ardından Masterchef Dilara kaçıncı oldu merak edildi. Peki, Dilara Masterchef nereli? Masterchef Dilara kimdir? Masterchef Dilara evli mi? İşte merak edilen soruların yanıtları..

Büyük finale geri sayıma

Televizyonun dahi çocuğu Acun Ilıcalı tarafından ekrana getirilen Masterchef All Star heyecanı hız kesmedi. Büyük finale sayı zaman kala final bayrağını göğüslemek isteyen yarışmacılar depar attı. TV8 ekranının en çok izlenen rekortmen yapımı Masterchef eleme geceleri bitmedi. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya şeflerin yer aldığı Masterchef son bölümde elenen isim Dilara oldu. İddiasıyla herkese şapka çıkartan Dilara son günlerde Sergen ile büyük kavgaya tutuştu. 17 Aralık Pazar akşamı ekrana gelen Masterchef son bölümün kaybedeni Dilara oldu. Masterchef izleyicileri Masterchef Dilara kaç yaşında, Masterchef Dilara kaçıncı oldu, Masterchef Dilara elendi mi, Dilara Masterchef nereli sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Masterchef Dilara Başaran hayat hikayesi..

17 ARALIK MASTERCHEF DİLARA ELENDİ 

17 Aralık 2023 Pazar akşamı ekrandaki yerini alan Masterchef son bölüm heyecanı tavan yaptırdı. Barbaros, Dilara, Esra ve Batuhan’ın eleme potasında olduğu Masterchef yarışında kaybeden isim Dilara oldu. Gecenin en düşük puanlarını alan Dilara programa 9. olarak veda etti. Son günlerde Masterchef Dilara torpil iddiaları ayyuka çıktı. Her zaman hünerlerini sergileme taraftarı olan Dilara’nın yolculuğu sona erdi. MasterChef yarışına 9. olarak veda eden Dilara, “İnandığım bir şey var, gerçekten hayatta nasibin neyse onu yaşarsın. Başarılı olmaya gönül vermiş insanın nerede ne şartlarda çalıştığı fark etmez. Bu hikaye bitti, yeni bir hikaye başlayacak. Daha gidecek yolum, yapacak tabaklarım olduğunu biliyordum. Aynı zamanda yoruldum. Yarışma süreci boyunca kimsenin hakkını yemedim, kimsenin üzerine oynamadım. Ben kendimle gurur duyuyorum” dedi.

MASTERCHEF DİLARA BAŞARAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Masterchef Dilara instagram, Masterchef Dilara kimdir, Dilara Başaran nereli sorularının yanıtı geldi. 1997 doğumlu Masterchef Dilara Başaran liseyi Turizm Anadolu Lisesi’nde okudu. Lisans eğitiminde Turizm Otel İşletmeciliği okuyan Dilara 26 yaşında. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Dilara, Masgterchef 2022 sezonunda da yer aldı. Kendi sezonu ardından Masterchef All Star 2023 yayınına gelen Masterchef Dilara Twitter bilgisi geldi. Dilara Başaran kimdir sorusunun yanıtını verelim ki sektöre stajyer olarak adımını atan Dilara, İstanbul’un en iyi otellerinde çalıştı. 7-8 yıldır yola devam eden Dilara yurtdışında da deneyim kazandı. 2 yıl Kuveyt’te yaşayan Dilara Başaran, iyi seviyede İngilizce biliyor. Başlangıç seviyesinde de Arapça konuşan Dilara, 17 Aralık Pazar akşamı elendi. Masterchef Dilara evli mi sorusunun yanıtı ise hayır bekar.

MASTERCHEF DİLARA BAŞARAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN