Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Dilara Şok Karar! Dilara Tuz Atma Videosu Ardından İşler Karıştı! Masterchef Dilara Flaş Karar

Haftanın son takım oyununun oynandığı Masterchef yeni bölüme Dilara damga vurdu. Son günlerin en tartışmalı ismi olan Dilara şok karar geldi. 30 Kasım Perşembe günü ekrana gelecek Masterchef 165. bölüm fragmanına Dilara’nın verdiği karar damga vurdu. Hem şeflerin hem de rakiplerinin şoke olduğu anlarda Dilara öyle bir şey istedi ki olanlar oldu. İşte Masterchef Dilara kararı..

Haftanın son takım oyununun

TV8 ekranının en sevilen yemek yarışması MasterChef All Star büyük final öncesi çarşı pazar karıştı. 4 hafta sonra yarışın bireysele döneceği MasterChef’te 11 kişi kaldı. Artık her gün bir eleme adayının belirlendiği MasterChef yarışmasında haftanın eleme potası şekillenmeye başladı. Geçtiğimiz hafta Dilara tuz Masterchef skandalı yaşandı. Ekran başındaki izleyicinin hop oturup hop kalktığı Masterchef All Star’da tansiyon ve gerilim iyice tavan yaptı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu sunumuyla ekrana gelen Masterchef 165. bölümde kavga sesleri iyice yükseldi. Dilara tuz atma videosu skandalı ardından 30 Kasım Perşembe günü Dilara’dan şok karar geldi. Şeflerin şaşıp kaldığı olaylı gecede Hasan’ın iyi bir Mavi takım kaptanı olamadığını söyleyen Dilara kararı gerginliğe neden oldu. 30 Kasım Masterchef izleyen seyirciler Dilara’nın kararını öğrendi. Peki, Masterchef Dilara neden ayrıldı? Masterchef Dilara kaç yaşında? İşte yanıtı..

30 KASIM 2023 MASTERCHEF 165. BÖLÜM DİLARA 

Masterchef All Star son bölüm ardından haftanın dördüncü gün yayını geldi. Ekran klasiği MasterChef All Star 165. bölümün yayına girmesine saatler kala Dilara krizi patladı. 30 Kasım Perşembe günü Masterchef 165. bölüm fragmanına Mavi takımda yarışan Dilara’nın kararı damga vurdu. Yaratıcılık konsepti yapılan gecede Dilara, Mavi takım kaptanı Hasan’ın iyi bir kaptanlık yapamadığını söyledi. “Ben senin kaptanlığından dün memnun olmadığımı onu yazarak söyledim zaten. Sen iyi bir kaptanlık yapamadın dün. Kabul etsen de etmesen de zaten iyi bir kaptan olsaydın en azından bir oyunu kazanmış olurduk” dedi. Hasan ise, “Dilara ben iyi bir kaptanlık yapamıyorsam benim düşüncem de sen iyi bir takım oyuncusu değilsin. Bunu buradaki 10 kişiye sorsan en azından 5 kişi söyler” yanıtını verdi. İyice sinirlenen Dilara, “Şefim çok özür dilerim. Bunu belki de ilk defa yapıyorum” diyerek kararını açıkladı. Kıvanç’tan, “Sakın öyle bir şey yapma” ikazı geldi. Mavi takım kaptanı Hasan ile sadece, “Kendi bilir” dedi. Dilara’nın bugünkü oyunda yer almamak için şeflerden izin alacağı düşünülüyor.

MASTERCHEF DİLARA BAŞARAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1997 doğumlu Masterchef Dilara liseyi Turizm Anadolu Lisesi’nde okudu. Üniversitede Turizm Otel İşletmeciliği okudu. İstanbul’da yaşayan Dilara, 15 yaşında sektöre stajyer olarak adımını attı. İstanbul’un en iyi otellerinden birinde bu mesleğe başladığını söyleyen Dilara, Türkiye’nin pek çok farklı bölgesinde, yurtdışında bilinen otel ve restoranlarında aşçı olarak çalıştı. 2 yılını Kuveyt’te geçiren Dilara iyi derece İngilizce biliyor. Başlangıç seviyesinde de Arapça konuşabilen Dilara, Dünya mutfağıyla ilgili. Kendi sezonu ardından Masterchef All Star yarışında yer alan Dilara büyük finale kalmak için savaşıyor.

MASTERCHEF DİLARA BAŞARAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

İŞTE MASTERCHEF 165. BÖLÜM FRAGMANI