Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Dokunulmazlık Kim Aldı? Masterchef Takım Oyununu Kim Kazandı?

TV8’in en çok izlenen yapımı Masterchef All Star 2023 dokunulmazlık yarışı araştırmaları başladı. 19 Eylül Salı günü ekran başına geçen Masterchef izleyicileri yeni eleme adayları kim araştırmaya koyuldu. Peki, Masterchef takım oyununu kim kazandı? İşte yanıtı..

Bu haberin fotoğrafı yok

Masterchef Dokunulmazlık Kim Aldı? Masterchef Takım Oyununu Kim Kazandı?

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri üyeliğini yaptığı Masterchef All Star yarışı devam ediyor. Her gün ekrana gelen yayında mavi ve kırmızı takımların belirlenmesiyle mücadele sürüyor. En iyi çiğ köfteyi yapan Ayaz’ın mavi takım kaptanlığına seçilmesiyle gözler kırmızı takıma çevrildi. Ayaz rakibi olarak kırmızı takımın başına Kerem’i getirdi. 

mst

MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM ALDI?

Her akşam yeni bölümü yayınlanan Masterchef’te takımlar oluşturuldu. Kırmızı takımın başında Ayaz, kırmızı takımın başındaki Kerem takımlarını kurdu. 1 hafta sürecek takım oyunu mücadelesi başladı. 19 Eylül Salı günü bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı.

MASTERCHEF ELEME ADAYI

MasterChef Türkiye All Star yarışmasında dokunulmazlığı kazanan isim ve eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kazanan isim Esra oldu. Esra eleme adayı olarak kaptan Kerem’in adını söyledi. Takım oylamasında ise Dilara eleme potasına gönderildi. 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!