Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Dün Kim Elendi? Masterchef Türkiye All Star Kim Elendi?

Ekranların en çok izlenen yarışması iMasterchef All Star’a bir yarışmacı daha veda etti. 8 Ekim Pazar akşamı yayınlanan yarışmaya veda eden isim gözyaşlarına boğuldu. Tansiyonun düşmediği reyting rekortmeni yarışma MasterChef All Star kim elendi merak edildi. İşte Masterchef Türkiye All Star elenen yarışmacı..

Ekranların en çok izlenen

TV8’in en çok izlenen programı Masterchef All Star hız kesmedi. Eleme heyecanının hız kesmediği büyük yarışta final biletini kazanmak artık daha zorlaştı. Şampiyonlardan Uğur’un vedasının ardından geceye damga vuran eleme yapıldı. 8 Ekim Pazar akşamı yeni bölümüyle ekranda olan yarışmada 14. haftayı göremeyecek isim açıklandı. MasterChef stüdyolarında bir yandan hüzün bir yandan sevinç yaşandı. Peki, Masterchef dün kim elendi? 8 Ekim Masterchef Türkiye All Star kim elendi? İşte yanıtı..

MASTERCHEF ELENEN KİM OLDU?

Masterchef büyük finale giderken şampiyonluk mücadelesi hızlandı. En son şampiyonlardan Uğur Kardaş’ın elenmesiyle potaya gitmek artık daha önemli hale geldi. Birçok ismin peş peşe elendiği Masterchef’te bu haftanın eleme oyunu bir yarışmacıyı daha evine yolladı. Hafta başından itibaren kırmızı ve mavi takım yarışmacıları dokunulmazlık için mücadele etti. Potada yer alan 7 isim belli oldu. Oldukça kritik olan gecede kalamar ve isot salçası ile yaratıcı tabaklar hazırlamaları istendi. İlk etapta elemeden kurtulan Hasan, Cemre ve Kerem oldu. İkinci etapta ise Mehmet Şef’in imza tabağı yapıldı. Son 4’e kalan isimler ise Mehmet Şef’in imza tabağını hazırladı. Potadan çıkan Tanya ve Alican oldu. Eda ve Ayaz son ikiye kalan isim oldu.

MASTERCHEF BU HAFTA KİM ELENDİ?

Mehmet, Somer ve Danilo Şef’in değerlendirmesi sonrası yaratıcılık etabının sonucu belli oldu. Eleme potasından çıkan isimler açıklandı. 45 dakikada kirli kalamar ve isot reçeliyle tabaklar hazırlayan yarışmacıların yemeklerini tadan şefler puanlarını verdi. Yaratıcılık etabında Hasan, Cemre ve Kerem’in hazırladığı tabak şeflerden tam not alarak onları potadan kurtardı. Eleme potasına giren 7 yarışmacıdan üçü ilk etapta potadan çıkarak balkona arkadaşlarının yanına çıktı. İkinci etapta yarışmacılardan krema, süt, toz şeker, nişasta, un, tereyağı, mango, yumurta, chili biber ile yapılan Mehmet Şef’in imza tabağı olan “Arı” yapılması istendi. 4 isim arasından Tanya birinci, Alican ikinci oldu. Ayaz ve Eda yemeklerine bal koymayı unuttu. Masterchef 8 Ekim Pazar günü elenen isim Eda oldu.

MASTERCHEF EDA KARABULUT KİMDİR? 

MasterChef’in sevilen yarışmacılarından Eda Karabulut 37 yaşında. Evli ve ikiz çocuk sahibi olan Eda kendi sezonunun ardından All Star yarışında da yer aldı. Lise mezunu olan Eda Karabulut’un işletme açtığı biliniyor.