Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef dün potaya kim girdi? Masterchef kim aday oldu? Masterchef son eleme adayları

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de ekrana gelen Masterchef All Star 2023 hız kesmiyor. Programın fanları Masterchef hangi takım kazandı? Masterchef eleme adayları kim oldu merak ediyor. İşte takipçiler için Masterchef 13 Eylül 2023 izlenimi..

Bu haberin fotoğrafı yok

Masterchef dün potaya kim girdi? Masterchef kim aday oldu? Masterchef son eleme adayları

TV8 ekranlarının en çok izlenen yapımlarından MasterChef Türkiye All Star yarışmasında kılıçlar çekildi. Her akşam yeni bölümüyle ekrana gelen yapımda yeni eleme adayları belli oldu. Suna’nın elendiği haftanın ardından eleme potasına girme heyecanı yaşandı. Peki, Masterchef hangi takım kazandı? Masterchef eleme adayları kim oldu? Masterchef dün potaya kim girdi? İşte yanıtı..

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri üyeliği yaptığı yarışmanın 13 Eylül Çarşamba günü ekrana gelen yayınında eleme adayı netleşti. Haftanın yeni eleme adayı potaya gönderildi. Dokunulmazlık oyunu Sergen ve Tahsin arasında çekişmeli geçti. Dokunulmazlığı kazanan isim Sergen oldu.

dilara

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Masterchef 13 Eylül Çarşamba yayınında Sergen eleme adayı olarak Gamze’nin ismini söyledi. Takım oylamasında ise Dilara ve Ayaz’ın ismi ön plana çıktı. Oylamanın sonucunda Dilara bir diğer gitme adayı oldu. 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!