Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Eleme Adayları Kim? Masterchef Dokunulmazlık Kim Aldı?

TV8 ekranlarının en çok izlenen yapımı MasterChef All Star dokunulmazlık yarışı sona erdi. Barış ve Alican’ın kaptanlığında yapılan Mısır yemeklerinin galibi ve kaybedeni belli oldu. Peki, 18 Ekim Çarşamba ekrana gelen Masterchef eleme adayları kim oldu? Masterchef dokunulmazlık kim aldı? İşte yanıtı..

TV8 ekranlarının en çok

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu jüri olduğu yemek yarışması Masterchef All Star mücadelesinde kazanan belli oldu. 18 Ekim Çarşamba akşamı ekrana gelen Masterchef 122. bölümde Mısır yemekleri yapıldı. Barış ve Alican’ın kaptanlığında çalışan yarışmacılar en iyi tabağı çıkarmak için mücadele etti. Tanya’nın gözyaşlarını tutamadığı olaylı gecede kazanan ve kaybeden belli oldu. Haftanın 3. ve 4. eleme adaylarının belirlendiği Masterchef All Star yarışında kim elendi merak edildi. Seyircilerin Masterchef dün kim kazandı, Masterchef eleme adayları kim, Masterchef kim potada dün akşam, Masterchef dün kim potaya gitti, Masterchef eleme adayı kim oldu sorgulamaları yanıt buldu. İşte MasterChef dokunulmazlığı kazanan ve eleme adayı olan isimler..

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK KİM ALDI?

MasterChef All Star takım oyunu gecesinde bireysel dokunulmazlık alan isim belli oldu. Geçtiğimiz akşam şeflerin verdiği Mısır yemeklerini eksiksiz yapan yarışmacılar ödülü kazandı. Olaylı takım oyunu gecesinde Alican ve Barış’ın kaptanlığındaki mavi ve kırmızı takım karşı karşıya geldi. Alican kaptanlığında mavi takımla Barış kaptanlığındaki kırmızı takım Mısır yemekleri olan Deniz ürünlü tagine, Meammer pilavı, Ful nabed & saboob, Taameya, Koşari, Umm Ali gibi tabaklar çıkardı. Nefeslerin tutulduğu gecede bireysel dokunulmazlık alan Tahsin oldu.  Haftanın 2. dokunulmazlık oyununda mavi takım galip geldi.

18 EKİM MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

18 Ekim Çarşamba akşamı 122. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Masterchef All Star yarışında Alican ve Barış’ın kaptanlığındaki mavi ve kırmızı takım karşı karşıya geldi. Çeşit çeşit Mısır yemeği yapan yarışmacılar en iyi tabakları çıkarmaya çalıştı. Mehmet, Danilo ve Somer şef Mısır yemeklerini nasıl yapacaklarını tek tek açıkladı. Oynanan takım oyununu mavi takım kazandı. Bireysel dokunulmazlığı alan Tahsin’in ardından gecenin eleme adayları netleşti. Haftanın 3. eleme adayı Eren olurken 4. eleme adayı ise Cemre oldu.

MASTERCHEF BU HAFTAKİ TAKIMLAR

Mavi Takım Alican: Kaptan

Kıvanç

Metin

Sergen

Azize

Barbaros

Dilara

Tanya

Esra

Kırmızı Takım Barış: Kaptan

Tolga

Eren

Ayaz

Tahsin

Hasan

Cemre

Batuhan