Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI: Masterchef Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 20 Ağustos Masterchef Potaya Kim Gitti?

Her bölümü olay olan Masterchef Türkiye yarışında mücadele hızlanmaya başladı. 20 Ağustos Salı günü ekrana gelen MasterChef son bölüm dokunulmazlık oyunu oynandı. Potaya giden isim netleşirken kazanan takım dokunulmazlığı kaptı. Peki, Peki, Masterchef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? İşte yanıtı..

Her bölümü olay olan

Milyonlarca izleyicinin severek takip ettiği Masterchef Türkiye yarışında haftanın ilk oylaması yapıldı. 20 Ağustos Salı günü yayına giren Masterchef son bölüm Mavi ve Kırmızı Takım yarışmacıları dokunulmazlığı almak için kıyasıya rekabete girdi. Kazanan takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Somer, Danilo ve Mehmet şefler yemekleri değerlendirdi ve potaya giden yarışmacılar netleşti. Peki, Masterchef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 20 Ağustos Masterchef potaya kim gitti? İşte Masterchef eleme adayları..

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Masterchef takım oyununu kim kazandı KIRMIZI TAKIM oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan ise ONUR oldu. Ekran fenomeni Masterchef’te en çok beğeniyi Kırmızı Takım aldı ve dokunulmazlığı kaptı.

20 AĞUSTOS MASTERCHEF POTAYA KİM GİTTİ?

Her gün yeni bölümü yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasında günün yarışını kaybeden Mavi Takım eleme oylamasına gitti. Kendi içinde seçtikleri yarışmacıları potaya gönderen Masterchef’te günün en kötü chicken waffle tabaklarını hazırlayan Nevzat ve Ümmühan eleme adayı oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

Ümmühan

Nevzat