Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MASTERCHEF ELEME POTASINA KİM GİTTİ? Masterchef Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Masterchef Eleme Adayı Kim Oldu?

Her akşam yeni bölümü yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasında haftanın ikinci eleme oylaması yapıldı. Gün sonunda en kötü tabağı çıkaran yarışmacı eleme adayı oldu. Peki, Masterchef kim dokunulmazlık aldı? Masterchef eleme adayı kim oldu? İşte yanıtı..

Bu haberin fotoğrafı yok

TV8 ekranında yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasında mücadele hız kesmedi. 27 Ağustos Salı günü ekrana gelen Masterchef son bölüm haftanın ikinci eleme oylaması yapıldı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya şefler için karar verme süreci başladı. Haftanın ilk takım oyununda dünya sokak yemekleri yapan yarışmacılar arasında hangi isim potaya gitti netleşti. Peki, Masterchef eleme potasına kim gitti? Masterchef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? İşte merak edilenler..

MASTERCHEF ELEME DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Masterchef kim dokunulmazlık aldı bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı ONUR oldu. 27 Ağustos Salı akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm dokunulmazlık oyunu kazanan MAVİ TAKIM oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı Takım eleme oylamasına geçti. Kırmızı Takım içerisinde eleme potasına giden isimler netleştikten sonra Somer, Danilo ve Mehmet şefler için açıklama yapma zamanı geldi.

MASTERCHEF ELEME POTASINA KİM GİTTİ?

Masterchef eleme adayı kim oldu NİGAR ve BEYZA eleme potasına giden yarışmacılar oldu. Dünya sokak lezzetleri tabaklarını en iyi şekilde çıkarmak isteyen yarışmacılardan gecenin en iyileri dokunulmazlığı kazanırken en kötüleri eleme potasına gitti.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Hakan (Kaptan)

Eda

Kaan

Semih

Nevzat

Kerem

Alper

Ayşe

Zübeyde

Zeynep

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM 

Beril (Kaptan)

Muratcan

Onur

Şirin

Emre

Nigar

Beyza

Akın

Ezgi

Çağlar