Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef En Son Elenen Yarışmacı: 22 Eylül Masterchef Kim Elendi? Masterchef Veda Eden Yarışmacı

Yemek tutkunlarının gözde programı Masterchef Türkiye son bölüm ekrana geldi. 22 Eylül Pazar akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm yarışmaya veda eden isim belli oldu. Bursa siyah inciri ile yaratıcı yemekler yapan yarışmacılardan o isim sona geldi. Peki, 22 Eylül Masterchef kim elendi? İşte yanıtı..

Yemek tutkunlarının gözde programı

Masterchef en son kim elendi sorusuna yanıt arayan izleyiciler son bölüme odaklandı. Her akşam yeni bölümü izleyici karşısına çıkan Masterchef Türkiye’de gecenin oylaması yapıldı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliğini yaptığı yemek yarışı Masterchef potaya kim gitti belli oldu. Şefler yarışmacılardan Bursa siyah inciri ile yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Peki, 22 Eylül Masterchef kim elendi? İşte o isim..

22 EYLÜL MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Hafta boyunca performansların devam ettiği Masterchef Türkiye yarışmasında bu hafta Şirin, Kerem, Yudum, Beyza, Erim, Zübeyde ve Muratcan potaya girdi. 22 Eylül Pazar gecesi izleyicilerin takibe aldığı Masterchef yarışında elenen YUDUM oldu. En başarılı olan yarışmacılar MasterClass eğitiminden başarıyla ayrıldı. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda MasterClass’ı kazanan yarışmacı Onur oldu. Takım oyunlarında becerilerini gösteren yarışmacılardan Yudum Masterchef mücadelesine son verdi.