Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MasterChef En Son Kim Elendi? 26 Kasım 2023 MasterChef Kim Elendi? MasterChef Elenen Kim?

Her pazar akşamı yapılan eleme gecesi listesine bir tarih daha eklendi. 26 Kasım Pazar akşamı 161. bölümüyle ekrana gelen Masterchef yarışında eleme potasından kurtulamayan isim açıklandı. Son günlerde hastalığı nedeniyle zor performansı düşen yarışmacı MasterChef 12. olarak veda etti. Peki, MasterChef en son kim elendi? İşte o isim..

Her pazar akşamı yapılan

TV8 ekranının sevilen yarışması MasterChef All Star hız kesmedi. Her akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan yapımda bir eleme gecesi daha geride kaldı. 26 Kasım Pazar akşamı yapılan eleme gecesinden kurtulamayan isim belli oldu. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu şefler son kararı açıkladı. Ekran başındaki izleyicilerin MasterChef en son kim elendi, MasterChef kim elendi MasterChef Türkiye, MasterChef Alican hastalığı, MasterChef dün akşam kim elendi, MasterChef te kim elendi, 26 Kasım 2023 MasterChef kim elendi, MasterChef elenen kim soruları yanıt buldu. MasterChef All Star yarışına 12. olarak veda eden isim açıklandı. Peki, 26 Kasım MasterChef en son kim elendi? İşte yanıtı..

26 KASIM MASTERCHEF KİM ELENDİ? 

MasterChef Türkiye All Star yarışında bir eleme daha yapıldı. 6 hafta sonra büyük final bölümüyle ekran macerasını sonlandıracak olan yapımda giden isim açıklandı. Hafta boyunca dokunulmazlık oyunu oynayan ve eleme potasına giden Hasan, Barbaros, Dilara, Esra, Alican ve Batuhan arasından elenen isim Alican oldu. 12 kişinin devam ettiği yarışta eleme potasından kurtulamayan isim Alican oldu. MasterChef yarışına 12. olarak veda eden Alican Sabunsoy Herediter Anjioödem hastalığı nedeniyle son dönemde yarışmada iyice zorlanıyordu.

MASTERCHEF EN SON KİM ELENDİ?

26 Kasım Pazar günü oynanan eleme oyunu ilk etabında Hasan ve Barbaros potadan kurtulmaya başardı. TV8’in gözde programı MasterChef 2023 All Star son bölümde Dilara, Esra, Alican ve Batuhan eleme oyunu 2. etabında bir kez daha karşı karşıya geldi. Danilo Şefin imzalı tabağını hazırlayan 4 yarışmacı arasında en başarısız olan Alican oldu. Alican, kendi sezonunda Cemre ile büyük finali gören MasterChef Alican, All Star yarışına 12. olarak veda etti.