Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Esra Kimdir? Kaç Yaşında? Masterchef Esra Tokelli Nereli?

Ekranların fenomen yapımı MasterChef All Star fırtınalar estirmeye devam ediyor. 3 deneyimli şefin karşısında maharetlerini konuşturan yarışmacılar kendilerini göstermek için ellerinden geleni yapıyor. Masterchef 2023 sezonunun dikkat çeken isimlerinden Esra hayatı merak ediliyor. Peki, Masterchef Esra nereli? İşte yanıtı..

Bu haberin fotoğrafı yok

Masterchef Esra Kimdir? Kaç Yaşında? Masterchef Esra Tokelli Nereli?

Her akşam yeni bölümü yayınlanan Masterchef All Star yarışında takımlar belli oldu. Mavi takım kaptanı seçilen Ayaz, kırmızı takımın kaptanlığına Kerem’i getirdi. Kırmızı takımın başına geçen Kerem takım arkadaşı olarak Esra’yı seçti. Yeni bölüm öncesi hazırladığı tabaklar ile Masterchef tarihinde konuşulan Esra’nın yaşamı merak edildi. Peki, Masterchef Esra nereli? İşte yanıtı..

esra

MASTERCHEF ESRA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Masterchef Esra Tokelli aslen Balıkesirli. 44 yaşında olan Masterchef Esra mutfak konusunda eğitim almadı. Küçük yaşlardan bu yana mutfakta olduğunu söyleyen Esra Tokelli sosyal medya üzerinden yemek siparişi alıyor. Hazırladığı yemek ve tatlıların satışını yaparak geçimini sağlayan Esra Tokelli, daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılarak birinci oldu. Masterchef sezonunda yer alan Esra Tokelli oldukça iddialı.

MASTERCHEF ESRA TOKELLİ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!