Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Kaptanlık Düellosu Kim Kazandı? Masterchef Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

Masterchef All Star eleme gecesinin ardından yeni hafta başladı. Barış’ın elenmesiyle 14 yarışmacı kaldı. Programın sıkı takipçileri dün akşamki düello oyununu mercek altına aldı. 6 Kasım Masterchef kaptanlık düellosu kim kazandı merak edildi. İşte Masterchef son bölüm kırmızı ve mavi takım..

Masterchef All Star eleme

TV8 ekranlarının büyük bir heyecanla takip edilen yemek yarışması Masterchef All Star devam ediyor. Barış’ın elenmesinin ardından ekipler 14 kişi ile kuruluyor. Her gün yeni bölümüyle ekrana gelen Masterchef mücadelesinde heyecan artık tavan yapıyor. Büyük finale 8 hafta kala yarışmacılar depar atıyor. En son elenen yarışmacı Barış’ın ardından kırmızı ve mavi takım bir kere daha kuruluyor. Programın sıkı takipçileri Masterchef düello kim kazandı, Masterchef kaptanlık oyunu, Masterchef düelloyu kim kazandı 2023, Masterchef kaptanlık düellosu, Masterchef mavi takım kaptanı, Masterchef yeni takımlar, Masterchef dün kim kazandı, Masterchef takımlar nasıl oldu, Masterchef dün kim kaptan oldu, Masterchef avantaj oyununu kim kazandı, Masterchef all star son bölüm izle, Masterchef kırmızı takım araştırması yapıyor. Peki, Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu? Masterchef düelloyu kim kazandı? İşte yanıtı..

MASTERCHEF KİM KAPTAN OLDU?

6 Kasım Pazartesi günü ekrana gelen Masterchef All Star son bölümde tabakların yarışı ekrana geldi. Barış’ın ardından ardından takımların ve kaptanların belirleneceği yarış başladı. Şefler zor ve bir o kadar da lezzetli bir tatlı ile mavi takım kaptanını seçti. Dev bir profiterol kulesini andıran Krokan Bush isteyen şefler yarışmacıları bir hayli zorladı. 14 kişilik dev mücadelede kazanan Hasan oldu. Hasan kırmızı takım kaptanı olarak Alican’ı rakip seçti. Mavi ve kırmızı takım kaptanları avantaj için düelloya çıktı. Mehmet, Somer ve Danilo şef takım kaptanlarından parmak börek istedi. 30 dakika içinde incecik hamur açıp parmak börek yapan takım kaptanları arasında galip gelen Hasan oldu.

MASTERCHEF DÜELLOYU KİM KAZANDI?

Son 14’e kalan Masterchef yarışmacıları haftanın ilk mücadelesi için kolları sıvadı. Mavi ve kırmızı takım kaptanlarının belirlenmesiyle gruplar açığa çıktı. Şefler yarışmacılardan 35 santimetre yüksekliğinde krokan bush istedi. en güzel kuleyi yapan Hasan rakip olarak Alican’ı kırmızı takımın başına geçirdi. Haftanın ilk takım oyunu için mavi ve kırmızı takımlar belirlendi. Parmak börek düellosunu kazanan Hasan, istediği bir kişiyi kırmızı takıma gönderdi, istediği bir kırmızı takım üyesini de mavi takıma aldı. Hasan mavi takımdan Esra’yı kırmızı takıma gönderdi. Kırmızıdan mavi takıma da Ayaz’ı aldı. Kaçıranlar ve dünkü bölümü tekrar izlemek isteyenler aşağıdaki link ile Masterchef son bölüm izleyebilir.

MASTERCHEF TAKIMLAR

MAVİ TAKIM

Hasan – Kaptan

Eren

Sergen

Barbaros

Esra

Dilara

Tanya

KIRMIZI TAKIM

Alican – Kaptan

Ayaz

Tahsin

Kıvanç

Tolga

Cemre

Batuhan

MASTERCHEF ALL STAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN