Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 26 Ağustos Masterchef Mavi – Kırmızı Takım Kadrosu

TV8 ekranında yayınlanan Masterchef Türkiye yarışında haftanın ilk oyunu ile Mavi takım kaptanı belli oldu. Somer, Danilo ve Mehmet şef Mavi ve Kırmızı takım kaptanları ile takımları duyurdu. Peki, Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? İşte Masterchef kırmızı ve mavi takım kadrosu..

TV8 ekranında yayınlanan Masterchef

Her akşam yeni bölümü yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasında yeni takımlar kuruldu. 26 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana gelen Masterchef son bölüm mavi takım ile kırmızı takım kaptanları netleşti. Dünyaca ünlü Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya şeflerin değerlendirmeleri sonucu bu haftanın takımları şekillendi. Yedeklerden ana kadroya giren Akın kadroya adını yazdırdı. Peki, Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu? İşte Masterchef mavi takım kadrosu..

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Sezonun dördüncü kaptanlık oyununda Mavi takım kaptanı HAKAN oldu. Hakan karşısına Kırmızı takım kaptanı olarak da BERİL seçti. 26 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ile Mehmet Yalçınkaya şeflerin özel tarifleri yapıldı. Danilo Şef’in özel tarifi olan al beni yukarı isimli tiramisu tatlısı yapan yarışmacılar arasına Akın dahil oldu. Masterchef son bölüm haftanın yeni takımları belirlendi.

MASTERCHEF YENİ TAKIMLAR

MAVİ TAKIM KADROSU

Hakan (Kaptan)

Eda

Kaan

Semih

Nevzat

Kerem

Alper

Ayşe

Zübeyde

Zeynep

KIRMIZI TAKIM KADROSU

Beril (Kaptan)

Muratcan

Onur

Şirin

Emre

Nigar

Beyza

Akın

Ezgi

Çağlar