Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef kim elendi 22 Ekim Masterchef potaya giden son eleme adayı kim odu? Dokunulmazlık oynandı

Masterchef Türkiye, Türkiye’nin en

Masterchef Türkiye, Türkiye’nin en çok izlenen yemek yarışma programlarından biri olup, TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dün akşamki bölümde de yarışmanın heyecanı zirvedeydi. Peki, 22 Ekim’de MasterChef’te dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve elenen isim kim oldu?

MasterChef’te dün akşam en çok merak edilen konulardan biri eleme potasına giden isimlerdi. Son eleme potasına giden isim Tanya olurken; Azize, Kıvanç, Eren, Cemre, Sergen, Alican ve Tanya diğer potadaki isimler olarak belirlendi. Bu isimler, jüri önünde kendi yeteneklerini sergileyerek bir üst tura çıkmak için ter döktüler.

MasterChef Türkiye’nin jüri kadrosu, yarışmanın başladığı günden bu yana bazı değişiklikler gösterdi. 2011’de yayınlanan sezonunda jüriyi Murat Bozok, Batuhan Piatti ve Erol Kaynar oluştururken yarışmanın sunuculuğunu Öykü Serter üstlendi. Ancak 2018’den itibaren jüri kadrosunda Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu yer aldı. 2019 sezonunda ise İtalyan şef Danilo Zanna, jüriye katıldı.

MasterChef Türkiye, yeni sezonda da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna karşısında yarışan yarışmacılar, her bölümde becerilerini, bilgilerini ve yaratıcılıklarını sergileyerek finale bir adım daha yaklaşmaya çalışıyorlar. Masterchef’in son bölümünde yarışmaya Azize Polat yarışmaya veda etti.