Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Kim Elendi? 5 Kasım Masterchef Kim Elendi? Masterchef En Son Kim Elendi?

Masterchef All Star yarışmasının sıkı takipçileri kim elendi sorusuna yanıt aramaya koyuldu. Her hafta bir kişinin elendiği yemek yarışında yarışmacı sayısı 14’e düştü. Peki, 5 Kasım Masterchef kim elendi? İşte merak edilen o isim..

Masterchef All Star yarışmasının

15 yarışmacıyla devam eden Masterchef All Star yarışına bir kişi daha veda etti. Her hafta pazar günleri eleme gecesinin yaşandığı Masterchef yarışmasında elenen isim belli oldu. 5 Kasım Pazar günü son bölümüyle ekrana gelen Masterchef yeni bölümde giden isim belli oldu. Yeni bölüme göz gezdiren izleyicilerin Masterchef eleme adayı 5 kasım, dün akşam Masterchef kim elendi, Masterchef türkiye kim elendi, Masterchef en son kim elendi, Masterchef elenen yarışmacı, elenen yarışmacı Masterchef kim elendi, 5 kasım Masterchef kim elendi soruları yanıt buldu. TV8 ekranlarından yayınlanan yemek yarışmasının sıkı takipçileri Masterchef en son kim elendi merak etti. İki etaptan oluşan eleme oyununda yarışma tarihinde bir ilk gerçekleşti. Eleme potasında yer alan yedi yarışmacının tamamının kırmızı takımdan olduğunu gören hem izleyici hem de şefler çok şaşırdı. Peki, 5 Kasım Masterchef kim elendi? İşte yanıtı..

MASTERCHEF EN SON KİM ELENDİ?

TV8 ekranlarının en çok izlenen yemek yarışmacı Masterchef All Star heyecanı hız kesmedi. Hafta boyunca 7 kişilik eleme potası listesi belli oldu. Potaya en son kırmızı takımdan Dilara girdi. 5 Kasım Pazar akşamı ekrana gelen Masterchef eleme oyununda giden belli oldu. Yarışın ilk etabında Brüksel Lahanası ve Nar ile en iyi tabağı çıkaran Dilara, Cemre ve Alican elemeden kurtuldu. Tolga, Barış, Esra ve Batuhan dörtlüsü ise ikinci oyuna geçti. Masterchef tarihinde bir ilk yaşanırken eleme potasında yer alan yarışmacıların tamamı kırmızı takımda mücadele eden isimlerden oldu. İkinci etaba kalan yarışmacılar Tolga, Barış, Esra ve Batuhan Danilo Şef’in imza yemeğini hazırladı. Şefler tadıma geçti ve Tolga ile Batuhan eleme gecesinden kurtuldu.

5 KASIM MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Son ikiye kalan Barış ve Esra arasında elenen isim Barış oldu. MasterChef All Star 5 Kasım Pazar akşamı elenen Barış duygusal sözlere imzasını attı. Masterchef Barı, “Buraya geldiğim en son gün, yedeklere gideceğimiz gün ben gelmek istemiyordum. O gün ben ana kadroya kaldım. Ben burada tek bir şey öğrendim, asla vazgeçmemeyi öğendim. Ne olursa olsun istediğimiz şeyin peşinden koşunca olduğunu öğrendim. Kendimi farklı şekilde anlatmak istemedim. Çok zor bir hayattan geldim. Her şeyi yaptım. Dışarıda ne kadar kötü yorum alırsam alayım. Annem beni izliyor ve benle gurur duyuyor, bundan da eminim. O yüzden teşekkür ederim” diyerek veda etti.