MasterChef kim elendi? MasterChef All Star'da elenen isim kim oldu? 19 Kasım MasterChef All Star

Ekranların sevilen yarışması MasterChef All Star'da bu hafta bir yarışmacı programa veda edecek. Somer, Mehmet, ve Danilo şeflerin konsepte uygun yemekleri puanlandığı nefes kesen yarışmada, izleyiciler merakla "MasterChef All Star'da kim elendi, 19 Kasım MasterChef elenen yarışmacı belli oldu mu?" sorularına cevap arıyor. İşte detaylar:

19 Kasım Pazar günü yayınlanan bölümde MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı henüz belli olmadı. Somer Şef, Mehmet Şef ve Danilo Şef'in değerlendirmeleri sonucunda belirlenen elenen isim programın sonunda açıklanacak. Elenen yarışmacının kim olduğu ve jüri değerlendirmeleri haberimiz güncellendikçe buradan takip edilebilecek.

Önceki hafta, 12 Kasım Pazar günü yayınlanan bölümde MasterChef All Star'a veda eden isim Tanya Kilitkayalı olmuştu. 26 yaşındaki öğretim görevlisi Tanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden katılarak gastronomi ve mutfak sanatları alanında başarılı performans sergilemişti. Bu hafta ise hangi yarışmacının eleneceği izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Elenen isim açıklandığında haber güncellenecek.