Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MasterChef Kim Potada? MasterChef 1. ve 2. Eleme Adayı Kim? MasterChef Eleme Adayları

Yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden MasterChef All Star son bölümde eleme adayları belli oldu. 12 kişinin yola devam ettiği yemek yarışmasında potaya giden 2 isim belirlendi. Peki, mavi takımdan MasterChef son bölüm kim potaya gitti? İşte MasterChef 1. ve 2. eleme adayı..

Yeni bölümleriyle ekrana gelmeye

TV8’in gözde programı MasterChef Türkiye All Star hız kesmedi. Her hafta bir kişinin elendiği yarışta veda eden Ayaz oldu. Ayaz ardından kadro 12 kişiye düştü. Bu hafta Mavi takım kaptanlığını Alican kazandı. Alican karşısına Kırmızı takım kaptanı olarak Batuhan’ı seçti. Maceranın hız kesmediği MasterChef son bölümde eleme potasının ilk isimleri belli oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun olduğu yarışmada bu haftanın eleme potası şekillenmeye başladı. Mavi ve Kırmızı takım oyuncularının kıyasıya rekabet ettiği son bölümde MasterChef son bölüm kim potada belli oldu. MasterChef eleme adayları, MasterChef kim potada, MasterChef dün kim kazandı sorularının yanıtı geldi. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte o isimler..

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

MasterChef All Star 12 kişiyle yola devam ediyor. 21 Kasım Salı akşamı son bölümü yayınlanan Masterchef Türkiye’de hafta boyunca eleme potasında yer alacak isimler belirleniyor. Geçtiğimiz pazar günü elenen Ayaz’ın ardından bu haftanın elenen isminin belli olması için pota şekilleniyor. Bu hafta Mavi takım kaptanı olan Alican ile Kırmızı takım kaptanı olan Batuhan’ın mücadelesi ekrana geliyor. Son bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan ismin Cemre olduğu açıklandı. MasterChef All Star son bölümde İtalyan klasiği Ravioli çeşitleri yapıldı. 12 kişilik düelloda takım dokunulmazlığını mavi takım aldı. Kırmızı takımda ise bireyselliği kazanan Cemre oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Masterchef son bölümde kırmızı takım dokunulmazlık oyununu kaybetti. Heyecan dolu gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Cemre oldu. Bu kez farklı bir taktik deneyeceğini söyleyen Cemre, eleme potasına erkeklerden birini göndereceğini söyledi ve Barbaros’u seçti. Rekabetin tavan yaptığı büyük gecede eleme potası şekillendi. Cemre’nin Barbaros’u seçmesiyle 1. eleme adayı Barbaros oldu. 2. eleme adayı için oylama yapıldı. Alican, Cemre, Barbaros, Esra, Hasan ve Dilara arasında en çok oyu Dilara aldı. Dilara 2. eleme adayı oldu. Böylece 1. ve 2. eleme adayları Barbaros ve Dilara oldu.

MASTERCHEF 21 KASIM 2023 İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN