Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Konuğu Yılmaz Öztürk Şef Kimdir? Şef Yılmaz Öztürk Kaç Yaşında? Yılmaz Öztürk Restaurant

Eleme potasına giden 4. ismin belli olacağı Masterchef yeni bölüme ünlü şef konuk oldu. Bireysel oyunlara geçiş için son bir hafta kaldı. 16 Aralık Cumartesi günü ekrana gelen Masterchef yeni bölümün konuğu şef Yılmaz Öztürk oldu. Somer Sivrioğlu yokluğunda bir dönem jüride de yer alan Yılmaz Öztürk kimdir, kaç yaşında merak edildi. İşte 16 Aralık Masterchef 181. bölüm Yılmaz Öztürk bilgileri..

Eleme potasına giden 4.

16 Aralık Cumartesi günü TV8 yayın akışında yer alan Masterchef All Star yeni bölüm geldi. Her gün aynı saatte yayına giren Masterchef yarışında günün konuk şefi Yılmaz Öztürk oldu. Büyük finale kısa süre kala takım oyunlarının son dönemi geldi çattı. 1 hafta sonra yarışın bireysele döneceği Masterchef All Star yeni bölüm başladı. Dünyaca ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ile Somer Sivrioğlu All Star döneminin birincisini seçmek için kolları sıvadı. 16 Aralık Cumartesi günü TV8 ekranındaki yerini alan Masterchef yeni bölüm konuğu Yılmaz Öztürk hayatı merak edildi. Ünlü şefin kariyerini inceleyen vatandaşlar yeni bölüme odaklandı. Peki, Masterchef konuk şef Yılmaz Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

MASTERCHEF ŞEF YILMAZ ÖZTÜRK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Meslek hayatına Ankara’da başlayan ünlü şef Yılmaz Öztürk, Masterchef All Star 181. bölümün konuğu oldu. 16 Aralık Cumartesi günü ekrana gelen Masterchef yeni bölümde yer alan Yılmaz Öztürk 1999– 2007 yılları arasında Mövenpick Hotel İstanbul, Four Seasons Hotel Sultanahmet gibi Türkiye’nin önde gelen otellerinin mutfaklarında çalıştı. Bir yandan da üyesi olduğu Chaine des Rotisseurs 2004 yılı Genç Aşçılar Yarışması’nda Gümüş Madalya alan Yılmaz Öztürk, 2007 – 2010 yılları arasında Kayra Wine Academy ve Nars Ilıca’da Mutfak Şefi olarak görev aldı. 2014 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Fakültesinde eğitmenlik yapan Yılmaz Öztürk, Masterchef All Star 2023 sezonunun ilk bölümlerinde Somer Sivrioğlu yerine programda yer aldı. Kariyeri boyunca birçok restorana danışmanlık hizmeti veren Yılmaz Öztürk 2012 yılında Alaçatı’da şef ve işletmeci olarak L’Escargot Restaurant işletmesini kurdu. 2015 yılında Alaçatı Mancar Restaurant’ın şefliğini yürüyen Yılmaz Öztürk İstanbul’a döndü ve 2017 yılında açılan Türkiye’de ilk defa tüm yemeklerin tamamen odun ateşinde piştiği Mürver Restaurant kurdu.

ŞEF YILMAZ ÖZTÜRK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN