MASTERCHEF MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU? 12 Ağustos Masterchef Kim Kazandı? Masterchef Kim Kaptan Oldu?

Yeni bölümleri hiç kaçırılmayan MasterChef Türkiye yarışında mavi takım kaptanı belli oldu. 12 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana gelen sevilen yapımda takımlar kuruldu. Mavi ve kırmızı takım kaptanları takım arkadaşlarını seçti. Peki, Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu? İşte yanıtı..

MASTERCHEF MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU? 12 Ağustos Masterchef Kim Kazandı? Masterchef Kim Kaptan Oldu?

Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen Masterchef Türkiye son bölüm kıran kırana düello yaşandı. 12 Ağustos Pazartesi günü yayınlanan Masterchef son bölüm mavi ve kırmızı takım kuruldu. Ekran başına geçen izleyiciler Masterchef kim kaptan oldu sorgusuna başladı. Final eleme turları ardından ana kadroya adını yazdıran 20 yarışmacı sezonun ikinci kaptanlık oyunu oynandı. Mavi ve kırmızı takım kaptanları gruplarını kurdu. Peki, Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu? İşte Masterchef yeni takımlar..

MASTERCHEF MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU? 12 Ağustos Masterchef Kim Kazandı? Masterchef Kim Kaptan Oldu? - Resim : 1

MASTERCHEF MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

12 Ağustos Masterchef kim kazandı şeflerin verdiği direktifleri yerine getiren ve gecenin en iyi tabağını çıkaran NEVZAT Mavi takım kaptanı oldu. Nevzat karşısına rakip olarak Kırmızı takım kaptanı ZEYNEP'i seçti. TV8 ekranında yayınlanan MasterChef' 12 Ağustos Pazartesi günkü bölümde en iyi katmeri yapan Nevzat mavi takım kaptanı olarak grubunu kurdu. Nevzat ve Zeynep'in takımları bu hafta ödülleri kazanmak için mücadele verecek.

Kaynak: Şermin Temur