Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MasterChef Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu? MasterChef Kaptanlık Düellosunu Kim Kazandı?

TV8’in gözde programı MasterChef All Star büyük final süreci başladı. 12 kişinin devam ettiği büyük yarışta bu haftanın takımları kuruldu. MasterChef challenge kim kazandı belli oldu. Peki, MasterChef mavi takım kaptanı kim oldu? MasterChef kaptanlık düellosunu kim kazandı? İşte bu haftanın Mavi ve Kırmızı takımı..

TV8'in gözde programı MasterChef

Ekran fenomeni MasterChef Türkiye All Star son bölüm ardından araştırmalar yoğunlaştı. Haftanın 7 günü yeni bölümüyle ekrana gelen MasterChef yarışmasında kazanan belli oldu. Mavi ve Kırmızı takım oyunlarının hafta boyunca devam ettiği yemek yarışmasında kazanan isim Mavi takım önlüğünü giydi. 20 Kasım Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen MasterChef All Star son bölümün kazananı açıklandı. Programın sıkı takipçileri MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı, MasterChef kaptanlık düellosunu kim kazandı, MasterChef all Star son bölüm, MasterChef te kim kazandı, MasterChef mavi takım kaptanı kim oldu, MasterChef kaptanlık düellosu sorularına yanıt aradı. Peki, MasterChef challenge kim kazandı? MasterChef dün kim kaptan oldu? İşte MasterChef  takımlar..

MASTERCHEF MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

MasterChef All Star elemeleri hız kesmedi. Geçtiğimiz pazar günü süre bittikten sonra sosundan bir ürün çıkardığı için elenen Ayaz stüdyoda zaman zaman anıldı. Haftanın mavi ve kırmızı takımlarının oluşturulmasıyla mücadele kaldığı yerden devam etti. Ayaz’ın 13. olarak veda ettiği MasterChef All Star maratonu 12 kişi olarak devam etti. 20 Kasım Pazartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümde challenge kazanan Alican oluyor ve mavi takım önlüğünü giyip takımını oluşturdu. Diledikleri gibi içli köfte yapan yarışmacılar arasında şefler en iyi tabağı yapan kişi Alican’ı seçti. Alican bu hafta mavi takımın kaptanı olmaya hak kazandı. Alican, daha önce sözünü verdiği Batuhan’ı da kırmızı takım kaptanlığına getirdi.

MASTERCHEF CHALLENGE KİM KAZANDI?

Mavi takım kaptanı Alican ile kırmızı takım kaptanı Batuhan arasında kaptanlık düellosu yaşandı. Challenge yarışında kaptanlara MasterChef tarihiyle ilgili 21 tane soru soruldu. En çok soruya doğru cevap veren yarışmacının birinci olacağı açıklandı. Pazartesi akşamına damga vuran bilgi yarışmasında düelloyu kazanan Batuhan öncülüğündeki Kırmızı takım oldu. Batuhan’a diğer yarışlarda da olduğu gibi şefler yarışmacı değiştirme hakkı verdi. Batuhan mavi takımdan Sergen’i kırmızı takıma aldı ve kendi takımındaki Esra’yı da mavi takıma gönderdi.

MASTERCHEF TAKIMLAR

Mavi Takım: 

Alican – Kaptan

Cemre

Esra

Hasan

Barbaros

Dilara

Kırmızı Takım: 

Batuhan – Kaptan

Tahsin

Tolga

Kıvanç

Eren

Sergen

MASTERCHEF SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN