MASTERCHEF MEHMET AKİF ELENDİ Mİ? Masterchef Karadenizli Mehmet Akif Yazıcı 2. Turu Geçti Mi? Masterchef Mehmet Akif Yazıcı

TV8 ekranında yayınlanan Masterchef Türkiye yarışında ana kadro seçimleri hız kesmedi. Grup grup önlüğü giyen yarışmacılar ana kadro için hünerlerini sergiledi. Bu sezonun en dikkat çeken isimlerinden Rizeli Mehmet Akif Yazıcı neden yok merak edildi. Peki, Masterchef Mehmet Akif Yazıcı elendi mi? İşte yanıtı..

MASTERCHEF MEHMET AKİF ELENDİ Mİ? Masterchef Karadenizli Mehmet Akif Yazıcı 2. Turu Geçti Mi? Masterchef Mehmet Akif Yazıcı

Her sezonu büyük ilgi gören MasterChef Türkiye 2024 sezonu başladı. Her akşam yeni bölümü izleyici karşısına çıkan yapımda önlükleri kazanmak için yarış başladı. Ana kadroya girmek için hünerlerini sergileyen Karadenizli yarışmacı Mehmet Akif Yazıcı izleyiciler tarafından mercek altına alındı. Peki, Masterchef Mehmet Akif Yazıcı elendi mi? Masterchef Karadenizli Mehmet 2. turu geçti mi? İşte merak edilenler..

MASTERCHEF MEHMET AKİF ELENDİ Mİ?

Masterchef'te kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan Rizeli Mehmet Akif Yazıcı dün gerçekleştirilen düelloda elenmedi.

MASTERCHEF KARADENİZLİ MEHMET AKİF YAZICI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

TV8 en sevilenleri arasında yer alan Masterchef 2024 yarışında nefesler tutuldu. Her akşam yeni bölümü yayınlanan Masterchef'te Rize Çayelili olan yarışmacı Mehmet Akif Yazıcı ilk tutu geçti. Şeflerle arasındaki diyaloğu, samimiyeti ve doğallığıyla büyük beğeni toplayan Mehmet Akif Yazıcı hayvancılık yapıyor. Lise mezunu olan Mehmet Akif Yazıcı hayvanlarını çok sevdiği için liseden sonra eğitimine devam etmediğini söyledi. "İneklerimi bıraktım yaylada şimdi sıra Masterchef'te" diyen Mehmet Akif Yazıcı sosyal medyayı atağa kaldırdı.

MASTERCHEF KARADENİZLİ YARIŞMACI VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur