Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Metin Yavuz Restaurant! Masterchef Metin Kavurmacı Dükkanı Nerede? Kavurmacı Efe Kemal

Eleme heyecanının tam gaz devam ettiği MasterChef All Star yarışı biten isim Metin oldu. Eski şampiyonlardan Metin Yavuz bilgileri mercek altına alındı. 29 Ekim Pazar günü Masterchef son elenen olan Metin kavurmacı dükkanı nerede merak edildi. İşte Masterchef Metin Yavuz Kavurmacı Efe Kemal dükkanı..

Eleme heyecanının tam gaz

Masterchef 29 Ekim elemesi yapıldı. Mehmet şefin Denizden Kelebek Etkisi adını verdiği şefin tabağını en iyi yapan Batuhan olurken, Tanya’nın tabağı karıştı. Son ikiye kalan Tanya ve Metin arasında veda eden isim Metin oldu. Değerlendirme sonucu tabağında büyük bir hata olan eski şampiyon Metin Yavuz, “Bazen bir hata sürükler, devamını getirir. 2018’de de aynısı oldu. Yurt dışına gittim. Zoruma gitti orada da bıraktım. Ben de bir şey kopunca devamı gelmiyor. Benim aklımda soru işareti varsa devamını getirmem. Bazen kaybetmek de kazanmaktır. Beni bugünlere ben getirdim. Yapacak bir şey yok. Bazen bir hata daha fazlasına mal olur. Dikkatli olmam gerekiyordu. Hayalsiz bir yere gitmem. Hedefim var ama olmuyor bazen. Prensiplerim var. Kimsenin hakkına girmeden buradan gittim. Daha iyi şeyler kazanmışımdır belki de…” diyerek veda etti. Metin’in vedasının ardından kavurmacı dükkanı merak edildi. Peki, Masterchef All Star yarışına veda eden Metin’in restaurantı nerede? İşte Kavurmacı Efe Kemal adresi..

MASTERCHEF METİN YAVUZ KAVURMACI DÜKKANI

Masterchef Metin Yavuz restaurantı merak konusu oldu. “Dededen gelen bayram kavurmasının sokaktaki hikayesi..” tanıtımıyla dükkanını işleten Masterchef Metin, Kavurmacı Efe Kemal isimli işletmenin sahibi. Masterchef şampiyonunun kavurmacı dükkanı açmasını eleştiren çok sayıda vatandaşa rağmen işini aşkla yapan Metin Yavuz dükkanı sabah saat 11:00’da açılıyor. Akşam saat 20:00 olunca kapanıyor. Pazar günleri kapalı olan Kavurmacı Efe Kemal Maslak’ta bulunuyor. Masterchef Metin’in Kavurmacı Efe Kemal isimli işletmesinin adresi Maslak, Dereboyu 2 Cd no:15, 34485 Sarıyer/İstanbul

MASTERCHEF METİN YAVUZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Aslen Bolu Mengenli olan Masterchef Metin Yavuz 25 yaşında. 2014 yılından beri aşçılıkla uğraşan Metin, ailesinin ve arkadaşlarının ısrarıyla Masterchef’e katıldı. Ulusal Genç Şefler yarışmasını birincilikle tamamlayan Metin’in babası ve dedesinin de aşçı olduğu söylendi. İlk programda kendisini, “Ben Metin Yavuz. Bolu Mengenliyim. 24 yaşındayım. 2014’ten beri bu mesleği yapıyorum. 2014’te stajyer olarak başladım. 2015’ten beri aynı işletmedeyim. Otelde çalışıyorum. Birçok bölümde çalıştım. Ailemin ve arkadaşlarımın ısrarı vardı. Onların ısrarıyla şansımı denemek istedim. Kariyerim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Bütün emeklerimi bir kenara bırakıp buraya geldim. Umarım hayırlısı olur”  diyerek tanıtan Metin Yavuz, Masterchef şampiyon önlüğünü giymeyi hak etti. 2019 Ulusal Genç Şefler Yarışması’nda birinci olan Masterchef Metin, Türkiye’yi Kanada’da temsil etti. Masterchef 2022’nin ardından Kavurmacı Efe Kemal adlı restoranı açan Masterchef Metin, 2023 yılında ekrana gelen All Star’da yarıştı.

MASTERCHEF METİN YAVUZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN