Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Ödül Oyunu Kim Kazandı? 15 Aralık Masterchef Ödül Oyunu Kazanan Kim? Masterchef Eleme Adayları

Ekranların en çok izlenen yarışması MasterChef All Star yeni bölüm geldi. 15 Aralık Cuma günü 180. bölüm ile ekrandaki yerini alan MasterChef yeni bölüm sonuçları merak edildi. Bursa çekimi ile sezonun son dış çekimi yapıldı. 15 Aralık Cuma Masterchef 180. bölümde ödül oyunu kim kazandı merak edildi. Peki, 15 Aralık Masterchef ödül oyunu kazanan kim? Masterchef eleme adayları kim oldu? İşte yanıtı..

Ekranların en çok izlenen

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana pürdikkat takip edilen Masterchef yeni bölüm başladı. 15 Aralık Cuma günü ekrandaki yerini alan Masterchef 180. bölüm zamanı geldi. Haftanın beşinci yayını ile ekrana gelen Masterchef yeni bölümde ekip Bursa’ya gitti. Dilara kaptanlığındaki Kırmızı takım ile Eren kaptanlığındaki Mavi takım arasındaki mücadele tam gaz devam ederken izleyicileri ekran başına kilitleyen an geldi. Her bölüm nefes kesen Masterchef yeni bölüm kazananı kim oldu merak edildi. Yeni bölümü bekleyen izleyiciler bir yandan Masterchef eleme adayları kim oldu araştırılırken bir yandan da Masterchef ödül oyunu kim kazandı sorgulandı. İşte 15 Aralık Masterchef ödül oyunu birincisi olan yarışmacı..

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Ekranların sevilen yarışması MasterChef’te heyecan hız kesmedi. MasterChef All Star 15 Aralık Cuma günü yayınlanan yeni bölümde yarışmacılar Bursa’ya gitti. Bursa yöresine ait yöresel ürünlerin yapıldığı gecede iki takım misafirleri ağırladı. Kırmızı takım ile kaptan Dilara, Mavi takım ile kaptan Eren yarışı yeni günde devam etti. Bursa’nın yöresel yemeklerini yapan takım oyuncuları sezonun son dış çekimi ile ekrana geldi. 9 kişi kalan Masterchef mücadelesinde tüm yarışmacılar verilen yemekleri ortaya çıkarırken geceye Sergen’in tavırları damga vurdu. Tüm yarışmacılarla atışmadan duramayan Sergen herkesi çıldırttı. 15 Aralık Cuma günü yayınlanan Masterchef 180. bölümde ödül oyunu kazananı Barbaros oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Masterchef Türkiye yeni bölüm öncesi eleme adayları merak edildi. 14 Aralık Perşembe günü ekrana gelen bölümde bireysel dokunulmazlığı Hasan aldı. Dünyaca ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ile Somer Sivrioğlu’nun yer aldığı yemek yarışmasında 9 kişilik mücadelenin son günleri geldi. Masterchef 14 Aralık eleme adayı Batuhan oldu. Her akşam yeni bölümü ekrana gelen Masterchef yarışında haftanın eleme adayları Esra, Barbaros ve Batuhan olarak açıklandı.

15 ARALIK 2023 MASTERCHEF 180 BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN