Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Ödül Oyunu Kim Kazandı? Masterchef Ödül Oyunu Kim Aldı? 8 Aralık Masterchef Eleme Adayı

8 Aralık Cuma günü ekran macerasına devam eden Masterchef All Star yeni bölüm geldi. Bu akşam 174. bölümüyle ekrandaki yerini alan Masterchef yeni bölümün teması Bıçaklar oldu. Mavi ve Kırmızı takım oyuncuları şeflerin sunduğu Bıçaklardan birini seçerek yemek yapmaya başladı. 8 Aralık Cuma günü izleyicilerin karşısına çıkan Masterchef All Star yeni bölümde ödül oyunu kazanan isim merak edildi. İşte Masterchef ödül oyunu birincisi..

8 Aralık Cuma günü

TV8 ekranının pürdikkat takip edilen yemek yarışması Masterchef All Star yarışı hız kesmedi. Her akşam yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan Masterchef yeni bölüm zamanı geldi. İzleyenlerin sevdiği yemek yarışında günün ödevi Bıçaklar oldu. MasterChef All Star’ın 8 Aralık Cuma günü yayınlanan bölümünde yarışmacılar seçtikleri bir bıçakla istedikleri yemeği yapmaya başladı. Bu hafta Kıvanç kaptanlığındaki Mavi takım ile Sergen kaptanlığındaki Kırmızı takım düellosunda yeni gün startı verildi. 10 kişilik maratonda yarışmacılar çeşitli yemekler ortaya çıkardı ve seçtikleri bıçakla ödül gecesine girildi. Peki, MasterChef 8 Aralık Cuma günü yeni bölümde ödül oyununu kim kazandı? İşte yanıtı…

MASTERCHEF DÜELLOYU KİM KAZANDI?

8 Aralık Cuma günü yeni bölümde Masterchef yarışmacıları seçtikleri bir bıçak ile hünerlerini konuşturdu. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu şeflerin verdiği ödeve göre yemek yapan yarışmacılar iddialarını bir kez daha gösterdi. Ekran başındaki izleyiciler bir yandan Masterchef 174. bölüm seyrederken bir yandan da Masterchef potada kimler var, Masterchef son bölüm kim potada araştırmasına girişti. Artık her gün bir ismin ortaya çıktığı Masterchef eleme adayı listesi oluşmaya başladı. Masterchef All Star son bölüm ardından 8 Aralık Cuma günü yeni bölüm fişeği yakıldı. Yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan MasterChef 174. bölümde ödül oyununu kazanan takım merak edildi. 8 Aralık Cuma Masterchef ödül oyununun kazananı henüz belli olmadı. Bu akşam yemeklerin yapılmasıyla ödül oyunu kazanan isim açıklanacak.

MASTERCHEF ELEME POTASI 

Masterchef yeni bölümle birlikte Masterchef kim elendi, Masterchef dün kim kazandı sorgulamaları hızlandı. Oldukça gergin geçen haftada kırmızı takım kaptanı Sergen karşısına sürekli rakip olarak Dilara’yı seçti. Hafta boyunca eleme potasına giden isimler Cemre, Esra ve Kıvanç oldu. Oldukça gergin geçen oylamalar ardından mücadelenin 10 kişi devam ettiği Masterchef’te 8 Aralık elemesi henüz yapılmadı. Mavi ve Kırmızı takımın ödül oyunu birincisi ardından oylama sonucu belli olacak. Masterchef 8 Aralık Cuma eleme adayı belli olduğunda haberimizde yer vereceğiz.