Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Sergen Neden Yok? 1 Aralık Masterchef Sergen Yarışmada Neden Yok? Masterchef Sergen

Her akşam yeni bölümü yayınlanan Masterchef All Star 166. bölüm geldi. 1 Aralık Cuma akşamı ekrandaki yerini alan Masterchef yarışında Sergen’in gözükmeyişi merak konusu oldu. Son bölümde “Çekildim” diyen Dilara nabızları yükseltti. Yeni bölümde Sergen’in olmadığını gören izleyiciler nedenini merak etti. İşte Masterchef Sergen açıklaması..

Her akşam yeni bölümü

TV8 ekranının en çok izlenen yarışması Masterchef All Star yeni bölümleri hız kesmedi. Kısa süre sonra yarışın bireysele döneceği MasterChef’te 11 kişilik mücadelenin sonun geldi. Artık her gün Masterchef eleme adayları belirleneceği açıklandı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu şeflerin yer aldığı Masterchef son bölüm izleyen seyirciler araştırmaları artırdı. Ekran başındaki izleyiciler Masterchef son bölüm kim potada, Masterchef te eleme adayı kim, Masterchef dün kim potaya gitti sorularına yanıt aradı. 1 Aralık Cuma günü 166. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Masterchef’te Sergen’in olmayışı dikkat çekti. Geçtiğimiz gün Dilara’yla büyük tartışmaya giren Sergen bugün neden yok merak edildi. İşte Masterchef yeni bölüm Sergen açıklaması..

1 ARALIK CUMA MASTERCHEF YENİ BÖLÜM

Masterchef All Star son bölüm ardından gözler yeni bölüme çevrildi. 1 Aralık Cuma günü ekrandaki yerini alan Masterchef yarışında günün yıldızı kestane oldu. Ödül oyunu öncesinde son bölüme damga vuran Dilara ve Hasan tartışması tekrar hatırlatıldı. Somer, Danilo ve Mehmet şefler son bölümde “Çekildim” diyerek kararını açıklayan Dilara’ya olayın nedenini sordu. Mavi takım kaptanı Hasan ile Dilara arasındaki oyun kavgasında Dilara’nın, “Kabul etsen de etmesen de zaten iyi bir kaptan olsaydın en azından bir oyunu kazanmış olurduk” sözleri soruldu. Sergen’in, “Bu saatten sonra Eren’i, Hasan’ı, Tahsin’i ölsem yazmam. İsterse benim de kaybetmeme sebep olsunlar yazmayacağım. Beraber yürümek istiyorum finale” sözü tepki çekti. Masterchef şampiyonlarından Eren ise, “Benim burada arkadaşım yok” dedi.

MASTERCHEF SERGEN NEDEN YOK?

Masterchef Sergen neden yok merak eden izleyicilerin beklediği yanıt geldi. 1 Aralık Cuma günü yeni bölümde görünmeyen Masterchef Sergen akıbeti belli oldu. Son bölümde sarf ettiği, “Bu saatten sonra Eren’i, Hasan’ı, Tahsin’i ölsem yazmam” sözüyle dikkat çeken Sergen yeni bölümde yer almadı. Mavi takımda kaptan Hasan ve Dilara arasında yaşanan krize yorum yapan Sergen tüm dikkatleri üzerine topladı. Yeni bölümde Sergen’i göremeyen izleyiciler nedenini merak etti. Son bölümde ateşinin 38,5 olduğu söylenen Masterchef Sergen’in yeni bölümde rahatsızlandığı için yer almadığı düşünülüyor.

1 ARALIK 2023 MASTERCHEF 166. BÖLÜM FRAGMANI