Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Son Bölüm Kim Elendi? 29 Ekim Masterchef Türkiye Kim Elendi?

Ekran klasiği MasterChef All Star heyecan dolu eleme gecesi sona erdi. 29 Ekim Pazar günü ekrana gelen Masterchef 133. bölümde veda eden isim şok etti. 7 kişilik eleme gecesinde bir anlık ihmal her şeyi bitirdi. Yemekler karıştı ve Masterchef elenen isim belli oldu. Peki, Masterchef kim elendi? İşte yanıtı..

Ekran klasiği MasterChef All

MasterChef kim elendi dün sorusu yanıt buldu. TV8’in sevilen yarışma programı Masterchef All Star’da yolun sonuna gelen isim şoke etti. Yaprak dökümünün yaşandığı stüdyoda finale adını yazdırmak isteyen yarışmacılar eleme potasından çıkmaya çalıştı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı gecede elenen isim belli oldu. Kerem, Azize, Eda, Uğur, Sefa ve Gamze gibi güçlü isimlerin ardından yarışmadan elenen şampiyon oldu. 29 Ekim Pazar gecesi All Star’da şampiyon olmak isteyen yarışmacılar kozlarını paylaştı. Son bölümü izleyemeyen seyirciler Masterchef son bölüm kim elendi, Masterchef Türkiye kim elendi, Masterchef, Masterchef kim kazandı, dün akşam Masterchef kim elendi, elenen yarışmacı Masterchef, Masterchef elenen yarışmacı, Masterchef kim elendi dün sorularına yanıt aradı. Peki, Masterchef Allstar kim elendi, kim veda etti? İşte o isim..

MASTERCHEF SON BÖLÜM KİM ELENDİ?

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu şeflerin jüri üyeliğini yaptığı yemek yarışmasında elenen isim belli oldu. 29 Ekim Pazar akşamı son bölümü ekrana gelen Masterchef yarışmasında kaybeden belli oldu. Masterchef yarışında haftanın son oyunu oynandı. Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları ekrana gelen yarışta hünerlerini sergiledi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gecesinde herkes kırmızı giyindi ve kırmızı beyaz al bayraklı tabaklar çıkardı. Hafta boyunca belirlenen Metin, Barbaros, Batuhan, Tanya, Cemre, Esra arasında veda eden isim eski şampiyonlardan Metin oldu. Eleme potasından kurtulan isimler Esra ve Cemre oldu. Son dörde ise Barbaros, Tanya, Batuhan ve Metin kaldı. Şefin tabağını yapan yarışmacılar oldukça zorlandı.

29 EKİM MASTERCHEF TÜRKİYE KİM ELENDİ?

Sunumu önemli olan yemek ödevinden Metin geçemedi. Mehmet şefin Denizden Kelebek Etkisi adını verdiği şefin tabağı 7 farklı kritere göre değerlendirildi. En iyi yapan Batuhan olurken, Tanya’nın tabağı karıştı. Tanya, ”Metin ile ilk etapta tabaklarımız karışmıştı” deyince gerçek ortaya çıktı. Değerlendirme sonucu tabağında büyük bir hata olan Metin, “Bazen bir hata sürükler, devamını getirir. 2018’de de aynısı oldu. Yurt dışına gittim. Zoruma gitti orada da bıraktım. Ben de bir şey kopunca devamı gelmiyor. Benim aklımda soru işareti varsa devamını getirmem. Bazen kaybetmek de kazanmaktır. Beni bugünlere ben getirdim. Yapacak bir şey yok. Bazen bir hata daha fazlasına mal olur. Dikkatli olmam gerekiyordu. Hayalsiz bir yere gitmem. Hedefim var ama olmuyor bazen. Prensiplerim var. Kimsenin hakkına girmeden buradan gittim. Daha iyi şeyler kazanmışımdır belki de…” diyerek veda etti.