Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Tahsin Dükkanı Nerede? Masterchef Tahsin Burger Dükkanı Adresi! Fanburger Tahsin

Masterchef All Star kadrosunun en dikkat çeken isimlerinden Tahsin Küçük işletmeleri merak konusu oldu. Yarışmanın en iddialı isimlerinden Tahsin’in dükkanı nerede merak edildi. Tahsin dükkanı Fanburger adresi araştırıldı. İşte merak edilen Masterchef Tahsin dükkanı..

Masterchef All Star kadrosunun

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni Masterchef All Star devam ediyor. Elemelerin devam ettiği yarışma sürüyor. Yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden yarışma programında bulunan yarışmacıların hayatları merak ediliyor. İzleyicilerin sık sık araştırdığı isimlerden Tahsin Küçük kimdir, nereli, kaç yaşında araştırılıyor. Finale giden süreçte yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden Masterchef yarışında Tahsin dikkat çekiyor. Yarışmanın sarı civcivi olarak görülen Tahsin Küçük hayatı ele alınıyor. Masterchef Tahsin dükkanı nerede araştıran izleyiciler Masterchef Tahsin dükkanı Fanburger adresi sorguluyor. İşte merak edilen Masterchef Tahsin Küçük dükkanı Fanburger..

MASTERCHEF TAHSİN DÜKKANI

MasterChef Türkiye yarışının en neşeli ve pozitif isimlerinden Tahsin Küçük araştırıldı. Kendine has üsluplarıyla dikkat çeken Tahsin’in burger dükkanı nerede merak edildi. Yarışma dışında da sosyal medya paylaşımlarıyla büyük bir kitleye sahip olan Masterchef Tahsin son zamanlarda en çok aratılan yarışmacılardan oldu. Masterchef bölümlerinin ardından Tahsin2in dükkanının nerede olduğu merak edildi. Masterchef Tahsin dükkanı Fanburger sosyal medyada olay oldu. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna’nın jüri koltuğunda oturduğu Masterchef All Star yarışındaki Tahsin’in burger dükkanı İstanbul’un Kurtköy, Pendik ilçesinde bulunuyor.

Masterchef Tahsin dükkanı adresi Yenişehir Mahallesi, Lens Yaşam Merkezi, Millet Cd. No:199 Pendik/İstanbul

Masterchef Tahsin İzmit dükkanı adresi ise Karabaş mah. Köseoğlu Sk. No:4 İzmit/Kocaeli

MASTERCHEF TAHSİN KÜÇÜK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

MasterChef All Star kadrosunda yer alan Tahsin Küçük, 15 Haziran 1997’de dünyaya geldi. 25 yaşında olan Tahsin aslen Trabzonlu. Kendi sezonunun ardından Masterchef All Star kadrosunda yer alan Tahsin Küçük, Ulugazi İlköğretim okulunu bitirdikten sonra liseyi de Yunus Emer Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Ardından İstanbul’a gelen Tahsin Küçük burada Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden 2019 yılında mezun oldu. Programın en dikkat çeken isimlerinden Tahsin Küçük, İzmit Kocaeli’de yer alan Fanburger isimli dükkanıyla dikkat çekti.

MASTERCHEF TAHSİN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN