Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Tolga Kaçıncı Oldu? Masterchef Tolga Ne Mezunu? Masterchef Tolga Kaç Yaşında?

Eleme heyecanının hız kesmediği Masterchef All Star yarışı 10 kişi kaldı. 3 Aralık Pazar akşamı Masterchef All Star veda eden isim Tolga oldu. Yarışın iyice kızıştığı Masterchef son bölümde Tolga ne mezunu, Masterchef Tolga hangi üniversite mezunu, Masterchef Tolga kaçıncı oldu sorularına yanıt arandı. İşte Masterchef Tolga Şener merak edilen bilgiler..

Eleme heyecanının hız kesmediği

TV8 ekranının en sevilen yarışması Masterchef All Star son bölüm ortalığı kasıp kavurdu. Her akşam yeni bölümü yayınlanan yemek yarışmasında haftanın elemesi yapıldı. ediyor. 3 Aralık Pazar gecesi ekrana gelen Masterchef son bölüm izleyenler heyecanın dibine vurdu. Programın sıkı takipçileri Masterchef son bölüm elenen yarışmacı Masterchef kim elendi sorusuna yanıt aradı. Masterchef bu hafta kim elendi sorusuna yanıt Tolga’dan geldi. Kısa süre sonra büyük final öncesi yarışmanın bireysele döneceği Masterchef dün gece kim elendi belli oldu. Beyefendi tarzı ve vücudunun her yerini kaplayan dövmeleriyle dikkat çeken Masterchef Tolga yarışmadan elendi. Arama motorlarında Masterchef Tolga kaç yaşında, Masterchef Tolga eşinden ayrıldı mı, Tolga Şener kimdir, Masterchef Tolga burcu ne, Masterchef Tolga yaş, Masterchef Tolga ne mezunu, Masterchef Tolga hangi üniversite mezunu soruları yer aldı. Peki, Masterchef Tolga kaçıncı oldu? Masterchef Tolga eşi kim? İşte Masterchef Tolga kimdir sorusunun yanıtı..

MASTERCHEF TOLGA KAÇINCI OLDU?

Masterchef All Star sistemi değişti. Kısa süre sonra 2023 All Star sezonu birincisinin belli olacağı Masterchef yarışında bu hafta elenen Tolga Şener oldu. 3 Aralık Pazar akşamı yarışmaya veda eden Masterchef Tolga ilk 10’a giremedi. Bu sezon ilk kez puanlama sistemi geldi ve hafta boyunca Esra, Tolga, Dilara ve Eren’in girdiği eleme potasından çıkamayan isim Tolga oldu. Sıfır atık ürünlerinin kullanıldığı ilk turda en yüksek puanı Esra aldı. 2. turda yarışmacılara Uskumru dolması görevi verildi. Yanında nar ekşisi yapan yarışmacılar arasında Esra ve Dilara potadan çıkmayı başardı. Son 10’a adını yazdıran isim eski şampiyonlardan Eren oldu. MasterChef yarışmasının son turunda 39 puan alarak gecenin birincisi olan Eren, Tolga’yı eledi. İlk dükkanını yakın zamanda açacağını söyleyen Masterchef Tolga, “Belki de benim için böyle olması daha iyidir. Gıda markası da kurmuştum. Onun üstüne gideceğim. Sorumluluklarım var, kedilerim ve köpeklerim var. Sakin bir hayatla yoluma devam etmek istiyorum. İki senedir buradaydım. Keyifliydi. 11. olarak elendim. Geçen sene 6. olmuştum. Derecemi yükseltmek istiyorum. Yine de 22 hafta geçirdim. İki senede beni en çok mutlu eden anlar son puanı benim alıp takımımın kazanması oluyordu. Fener balığı yapmıştım unutulmaz oldu. Sanırım düellolarda en başarılı yüzdeyi yakalayan benim. Gururluyum. Beni bekleyen çok iyi bir kariyer var ve iş planlarım var. Kendi işlerime odaklanacağım. Bütün şeflerime sonsuz teşekkür ederim” diyerek veda etti.

MASTERCHEF TOLGA ŞENER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

2023 sezonu ardından son 5 yılın en iyilerinin yer aldığı Masterchef All Star yarışmacılarından olan Tolga Şener 32 yaşında. Yarışmaya Ankara’dan gelen Masterchef Tolga üniversite eğitimini Gastronomi bölümünde aldı. Yıllardır aşçılık yapan Masterchef Tolga, “Astronomi mezunuyum ama gastronomiye döndüm diyebilirim. Bu yoldaki en iyi arkadaşım sakinliğim olacak” sözleriyle tanındı. 2022 sezonunun ardından Danilo, Mehmet ve Somer şefler Tolga’yı Masterchef All Star yarışına dahil etti. Oldukça iddialı bir karakter olan Masterchef Tolga, sakin karakterinin yanı sıra her yerini kaplayan dövmeleriyle dikkat çekti. Masterchef 2022 sezonunu 6. olarak tamamlayan Tolga, Masterchef All Star yarışını ise 11. olarak bitirdi. İlk 10’a adını yazdıramayan Tolga Şener, tolga.falan isimli hesabını aktif olarak kullanıyor.

TOLGA ŞENER INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN