Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Türkiye 5 Ağustos izle.. TV8 Masterchef Türkiye 5 Ağustos Pazartesi izle! Takımlar belli oldu

 MasterChef Türkiye’nin 5 Ağustos tarihli bölümünde kaptanlık oyununun galibi ve yeni takımlar belli oldu. Ana kadro yarışmacı seçimlerinin tamamlandığı bu bölümde, 20 yarışmacı mavi takım kaptanı olmak için kıyasıya bir mücadele verdi. Geçtiğimiz yılın yarışmacılarının da konuk olduğu bölümde, eğlenceli anlar yaşandı.

 MasterChef Türkiye'nin 5 Ağustos

MasterChef Türkiye’nin 5 Ağustos bölümünde, kırmızı ve mavi takımlar netlik kazandı. Tv8 ekranlarında yayınlanan son bölümde, yarışmacılar ilk kaptanlık oyununda karşı karşıya geldi. Şefler, yarışmacılardan 3’erli gruplar halinde menemen yapmalarını talep etti. Bu zorlu görevin ardından en başarılı menemenleri hazırlayan isimler Ümmühan, Ezgi, Emre, Serhat, Nigar, Murat Can ve Semih olarak belirlendi. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda, mavi takımın kaptanı Emre olarak seçildi. Şimdi, MasterChef’teki yeni takımların oluşumu nasıl oldu? İşte, MasterChef Türkiye’nin yeni kırmızı ve mavi takım yarışmacıları.

KAPTANLIK OYUNUNDA MENEMEN YARIŞI

Sezonun ilk kaptanlık oyununda, Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacılardan menemen yapmalarını istedi. Bu görevde şefler, yarışmacıları 3’erli gruplara ayırarak her gruptan menemen hazırlamalarını talep etti. Menemenleri en başarılı şekilde yapan isimler Ümmühan, Ezgi, Emre, Serhat, Nigar, Murat Can ve Semih olarak seçildi. Şeflerin kararıyla, mavi takımın kaptanı Emre oldu. Emre, kırmızı takım kaptanı olarak ise Ayşe’yi seçti. Kaptanlar Emre ve Ayşe’nin liderliğinde, bu akşam takımlar oluşturuldu. Her iki kaptan da güçlü buldukları yarışmacıları kendi takımlarına dahil etti. İşte, MasterChef’teki bu hafta kurulan yeni takımlar:

TAKIMLAR BELLİ OLDU

Mavi: Emre (Kaptan), Murat Can, Semih, Nigar, Kaan, Ezgi, Onur, Beril, Kerem, Beyza

Kırmızı: Ayşe (Kaptan), Serhat, Çağlar, Eda, Nevzat, Alper, Ümmühan, Zeynep, Hakan Deniz