Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Uğur Kardaş Ne Yaptı? Uğur Kardaş Deprem Videosu

Masterchef All Star yarışına şampiyonların katılmasıyla macera hızlandı. Masterchef 2018 şampiyonu Uğur Kardaş’ın stüdyoda “Çok büyük bir hata yaptım” diyerek anlattıklarının ardından Masterchef Uğur Kardaş ne yaptı sorusuna yanıt arandı. Peki, Masterchef Uğur Kardaş ne yaptı? İşte detaylar..

Masterchef All Star yarışına

Masterchef Uğur Kardaş Ne Yaptı? Uğur Kardaş Deprem Videosu

TV8’de yayınlanan Masterchef All Star yarışına programa damga vuran şampiyonlar katıldı. 25 Eylül Pazartesi gününden itibaren stüdyoda olacak şampiyonlar duygu ve düşüncelerini anlatmaya başladı. Söz sırası 2018 şampiyonu Uğur Kardaş’a gelince, “Programın ardından çok pişman olduğum bir hata yaptım. Tüm Türkiye’den özür diliyorum” dedi. Bu sözlerin ardından arama motorlarında Masterchef Uğur Kardaş ne yaptı araştırması başladı. İşte konunun detayları..

UĞUR KARDAŞ NE YAPTI?

MasterChef yarışmasıyla tanınan Uğur Kardaş, 6 Şubat depreminin ardından bölgede yaptığı yayında söylediği sözler ve iddialarla gündem oldu. İddiasının asılsız olduğu anlaşılması üzerine gözaltına alınan Uğur Kardaş tutuklandı. Deprem bölgesinde gönüllü olarak bulunan Uğur Kardaş, paylaştığı video ile gündeme geldi. Paylaştığı videoda gözyaşlarına boğulan Uğur Kardaş, “Ellerime bakın, günlerdir enkazdan insan çıkarmaktan ne hale geldik. Hayatını kaybetmiş bedenleri çıkarıp arkaya koyuyoruz. O sırada Afgan’ın biri gelip kolunu, elini kesip altınlarını alıyor” sözleri infial yarattı. Uğur Kardaş önce gözaltına alındı sonra tutuklandı. Verdiği ifadede, “Afgan uyruklu bir kişinin cesetlerin kolunu keserek altın aldığına ilişkin bir olaya şahit olmadım. Ancak şehirde bu tarz iddialar konuşuluyordu” diyerek kendisini savundu.

Emniyet’ten yapılan Uğur Kardaş açıklamasında, “Sosyal medyada depremde yapılan çalışmalar hakkında provakatif paylaşımlar yaptığı tespit edilen Mustafa Uğur Kardaş isimli şüpheli Adıyaman Havalimanında yakalanmış, yapılan mülakatta özetle; kendisinin enkaz çalışması yaptığı esnada çevrede vatandaşlardan ‘Enkaz altından çıkarılan cesetlerin yol kenarına konulduğunu, bir kaç kişinin kollarını kesip üzerinde bulunan altınların alındığını, hırsızların Afganistan uyruklu olduğunu duyduğunu, bu iddiasını kanıtlayacak herhangi bir somut delilinin olmadığı’ şeklinde beyanlarda bulunmuştur.” denilmişti.

UĞUR KARDAŞ KİMDİR?

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yayınlanan Masterchef yarışması devam ediyor. 25 Eylül 2023 Pazartesi akşamı şampiyonların da yarışa katılmasıyla macera tavan yaptı. Masterchef 2018 şampiyonu Uğur Kardaş All Star’a katılan şampiyonlardan biri oldu.

MasterChef’in 2018 şamiyonu Uğur Kardaş 1996 yılında Çanakkale’de dünyaya geldi. Masterchef yarışmasıyla ünlenen Uğur Kardaş Akdeniz Üniversitesi’nden mezun oldu. MasterChef şampiyonlar listesine adını yazdıran Uğur Kardaş, 2018 sezonunun birincisi oldu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan MasterChef yarışmacısı 2022 yılında Gamze Kardaş ile evlendi.

UĞUR KARDAŞ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Salı akşamları ekrana gelen Bir
Sıradaki Haber Bir Gece Masalı Cabir Kim? Cezmi Baskın Kimdir, Kaç Yaşında? Cezmi Baskın Hangi Dizilerde Oynadı?