MASTERCHEF YEDEK YARIŞMACILAR NETLEŞTİ: Masterchef Yedek Kim Oldu? 17 Temmuz Masterchef Ana Kadroya Kim Girdi?

TV8'in en çok izlenen programı MasterChef 2024 sezonunda ana kadroya adını yazdıran 5 yarışmacı belli oldu. İlk grubun tamamlanmasıyla yedek seçimleri start aldı. Yedeklere girmeyi başaran 4 kişi ana kadroya girmek için bir şans daha kazandı. Peki, Masterchef 5. ve 6. yarışmacı kim oldu? İşte Masterchef yedek yarışmacılar..

MASTERCHEF YEDEK YARIŞMACILAR NETLEŞTİ: Masterchef Yedek Kim Oldu? 17 Temmuz Masterchef Ana Kadroya Kim Girdi?

Masterchef 4 ana kadroya kim girdi sorgulaması yapan izleyiciler son bölüme odaklandı. Masterchef 2024 sezonunda ana kadroya girmek için atağa geçen yarışmacılar hünerlerini sergiledi. Bu guruptan ana kadroya giremeyen yarışmacının macerası sona erdi. 17 Temmuz Çarşamba günü ekranlara gelen Masterchef son bölüm son şansları için tezgah başına geçen yarışmacılardan Masterchef yedek yarışmacılar seçildi. Peki, 17 Temmuz Masterchef ana kadroya kim girdi? İşte

MASTERCHEF ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Masterchef ana kadroya kim girdi toplamda 4 ayrı guruptan 4'er tane yedek yarışmacı belirlendi. Yedeklere girmeyi başaran 4 kişi ana kadronun beyaz önlüğü için yarıştı. İlk gruptan seçilen 5 kişinin ardından Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu için yedek seçimleri başladı. Ana kadroya giremeyen yarışmacılardan 4 kişi yedekler için savaştı. İki etaptan oluşan Masterchef yedekler yarışmasında ilk etapta kapari ikinci etapta ise Özbek pilavı istendi.

MASTERCHEF YEDEK YARIŞMACILAR

17 Temmuz Çarşamba günü ekrana gelen Masterchef son bölüm yarışmacılar ilk etapta en iyi tabağı çıkarmaya çalıştı. Ana kadrodan yedeklere giren yarışmacı Bera oldu. İlk etapta ikinci olan Huriye ise 2. oldu. Huriye yedeklerde ana kadroya girmek için yeniden yarışırken ilk etabı geçemeyen yarışmacılar ikinci etapta şanslarını yeniden denedi. Mehmet, Somer ve Danilo şeflerden yarışmacılara Özbek pilavı ödülü geldi. En iyi tabağı yaparak yedeklere 3. olarak giren isim Bartu oldu. Yedeklere ilk guruptan son katılan ise Şeyhmus oldu.

Kaynak: Şermin Temur