MASTERCHEF YEDEKLERDEN KİM KAZANDI? Masterchef 6 Eylül Kim Kazandı? Masterchef Yedeklerden Ana Kadroya Kaç Kişi Girecek?

TV8 ekranının sevilen programı Masterchef Türkiye son bölüm kıran kırana düello ekrana geldi. 6 Eylül Cuma akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye son bölüm yedeklerden ana kadroya giren isim netleşti. bölümüm yayınladı. En iyi Tortellini yemeği yapan yarışmacı ana kadroya giren 5. yarışmacı oldu. Peki, Masterchef yedeklerden kim kazandı? İşte yanıtı..

MASTERCHEF YEDEKLERDEN KİM KAZANDI? Masterchef 6 Eylül Kim Kazandı? Masterchef Yedeklerden Ana Kadroya Kaç Kişi Girecek?

Masterchef 6 Eylül kim kazandı sorusuna yanıt arayan izleyiciler ekran başındaki yerlerini aldı. Her gün yeni bölümü yayınlanan MasterChef Türkiye yarışında ana kadroya girmek için atağa geçen yedeklerin mücadelesi hız kesmedi. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu Masterchef'te 6 Eylül Cuma kazananı ana kadroya adını yazdırdı. Peki, Masterchef yedeklerden kim kazandı? Masterchef yedeklerden ana kadroya kaç kişi girecek? İşte o isim..

MASTERCHEF YEDEKLERDEN KİM KAZANDI? Masterchef 6 Eylül Kim Kazandı? Masterchef Yedeklerden Ana Kadroya Kaç Kişi Girecek? - Resim : 1

MASTERCHEF YEDEKLERDEN KİM KAZANDI?

Masterchef Beyza, Huriye, Enes, Erim, Adel, Sercan, Bera, Ensar Şeyhmus, Bartu, Beyza Nur ana kadroya girmek için yarışa başladı. 6 Eylül Cuma günü ekrana gelen Masterchef son bölüm yedeklerden ana kadroya giren 5. yarışmacı ERİM oldu. Masterchef Somer Sivrioğlu, "İçinizden bu akşam bir arkadaşınızı daha yedek kadrodan ana kadroya davet etmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta bir arkadaşınız daha geliyor. Bugün ve önümüzdeki hafta 2 arkadaşınızı daha alıp artık vedalaşıyoruz. Aslında sayılar azaldıkça şansınız artıyor çünkü yüzde olarak artıyor. Bir yarışmacının şu an %10 şansı var. Daha sonra 9'da 1 olacak. Hiçbir şey bitmiş değil" diye konuştu.

Kaynak: Şermin Temur