Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MASTERCHEF YENİ TAKIMLAR BELLİ OLDU: Masterchef Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu? Masterchef Mavi – Kırmızı Takım Kadrosu

Ekranların sevilen yapımı Masterchef Türkiye 2024 hız kesmedi. Yeni bölümleriyle yola devam eden fenomen yapımda haftanın kaptanlık yarışı yapıldı. 10 Eylül Salı akşamı ekrana gelen Masterchef son bölüm Mavi ve Kırmızı takım kaptanları seçildi. Peki, Masterchef Mavi takım kaptanı kim oldu? İşte Masterchef yeni takımlar..

Ekranların sevilen yapımı Masterchef

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya şeflerin öncülüğünde ekrana gelmeye devam eden Masterchef Türkiye yarışmasında haftanın ilk kaptanlık oylaması yapıldı. Mavi ve Kırmızı takım kaptanı olmak için sıraya giren yarışmacılar hünerlerini sergiledi. 10 Eylül Salı akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm günün yemeğini en iyi şekilde yapan yarışmacı Mavi takım kaptanı oldu. Mavi takım kaptanı olan yarışmacı Kırmızı takım kaptanını seçti. Peki, Masterchef kaptanlık oyunu kim kazandı? Masterchef Mavi takım kaptanı kim oldu? İşte Masterchef yeni takımlar..

MASTERCHEF MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

10 Eylül Salı akşamı ekrana gelen Masterchef Türkiye yarışında en iyi baklavayı yapan isim Mavi Takım kaptanı olarak seçildi. 3 şeften de en iyi yorumları alan ZÜBEYDE MAVİ TAKIM KAPTANI OLDU. Dokunulmazlığın sahibi olan Masterchef Zübeyde Mavi Takım kaptanı olurken rakip olarak karşısına Akın’ı getirdi. Masterchef AKIN KIRMIZI TAKIM KAPTANI OLDU. Zübeyde ve Akın öncülüğünde haftanın yeni takımları kuruldu.

MASTERCHEF YENİ TAKIMLAR

MAVİ TAKIM

Zübeyde (Kaptan)

Alper

Emre

Onur

Eda

Şirin

Yudum

Beyza

Nigar

Hakan

KIRMIZI TAKIM

Akın (Kaptan)

Semih

Kerem

Kaan

Nevzat

Muratcan

Ezgi

Beril

Erim

Ayşe