Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MasterChef’in Nalan’ı bu kez Zuhal Topal’ın Yemekteyiz’inden çıktı! Son halini gören asla tanıyamadı! “Ne olmuş böyle?”

MasterChef yarışmasında yer aldığı dönemlerden hafızalara kazınan Nalan Toprak, bu kez başka bir yarışmaya katıldı. Ancak ünlü ismin son halini görenler tanımakta zorlandı. İşte ayrıntılar…

MasterChef yarışmasında yer aldığı

TV8 ekranlarından seyirci karşısına çıkan Zuhal Topal’la Yemekteyiz adlı yemek yarışması, yeni haftadaki yarışı için start aldı. Hafta içi her gün seyirci karşısında olan yarışmanın yeni yarışmacıları da belli oldu. Yarışmacılardan birinin tanıdık çıkması üzerine arşiv yeniden açılırken; yarışmaya katılan Nalan Toprak’ın MasterChef Türkiye 2019 yarışmasına katıldığı öğrenildi. Ancak bir hayli değişen yarışmacıyı, MasterChef Türkiye 2019 yarışmasını izleyenler pek tanıyamadı.

TV8 ekranlarından geçtiğimiz yıllarda seyirci karşısına çıkmış olan MasterChef Türkiye 2019 yarışmasına eleştirileri ile damga vuran Nalan Toprak, yarıştan ayrıldıktan sonra ekranlardan uzaklaşmıştı. Bu süre zarfında bir hayli değişmiş olan Nalan Toprak, bu kez TV8’in başka bir yemek yarışma programı olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında ortaya çıktı. Nalan Toprak’ın son halini gören MasterChef Türkiye 2019 yarışması izleyicilerinin yorumları ise, bir hayli dikkat çekti. İşte MasterChef Türkiye 2019 yarışmacısı Nalan Toprak’ın son hali…

NALAN TOPRAK, ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ’E KATILDI

Gündüz kuşağının sevilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz adlı yarışma programı, yeni haftaya yeni yarışmacılarıyla başladı. Yeni yarışmacılardan biri ise MasterChef Türkiye 2019 yarışmasından tanıdık bir isim çıktı. Bir hayli değişmiş olsa da yaptığı eleştiriler ile hemen tanınabilecek olan Nalan Toprak, MasterChef Türkiye 2019 yarışmasından sonra bu kez Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasında hünerlerini sergilemeye başladı. Birkaç estetik dokunuş geçirdiği düşünülen Nalan Toprak’ın son halini gören MasterChef Türkiye 2019 yarışması izleyicileri ise soluğu sosyal medyada aldı.

NALAN TOPRAK’IN SON HALİNİ GÖRENLER TANIYAMADI

MasterChef Türkiye 2019 yarışmasının ardından hızla değişmeye başlamış olan Nalan Toprak’ın eski halinden eser kalmadı. Birkaç estetik dokunuş yaptırdığı görülen fenomen yarışmacının tarzında da bir hayli değişikliğe gitmesi dikkat çekti. Koyu renk saçlarını sarıya boyatarak imaj değişikliği de yapan Nalan Toprak, artık bambaşka biri gibi görünmeye başladı. Fenomen yarışmacının son halini gören MasterChef Türkiye 2019 yarışması izleyicileri ise; ‘Tanıyamadım’, ‘Ne kadar değişmiş’, ‘Takımını sabote etmişti burada ne işi var?’ gibi yorumlarda bulundu.