Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterhef Eleme Adayları Kim Oldu? Masterhef Takım Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef All Star eleme adayları belli oldu. 11 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı netlik kazandı. MasterChef son bölümde yarışmacılar şeflerin istediği krem karamel düellosunda zamanla yarıştı. Peki, Masterchef eleme adayları kim oldu? Masterchef son bölüm kim potada? Masterchef takım oyununu kim kazandı? İşte yanıtı..

MasterChef All Star eleme

TV8în en sevilen yemek yarışması Masterchef All Star nefes kesti. 11 Ekim Çarşamba günü ekrana gelen son bölümde mavi ve kırmızı takım kıyasıya mücadele etti. 4 eleme adayının netlik kazandığı gecede Masterchef son eleme adayları belli oldu. Heyecanın tavan yaptığı gecede rakipler belli oldu. Rekabet dolu mücadele sonrası programın takipçileri Masterchef dün kim potaya gitti, Masterchef eleme adayları kim oldu, Masterchef son bölüm kim potada, Masterchef takım oyununu kim kazandı sorularına yanıt aradı. Merak edilen isimler şefler tarafından açıklandı. Peki, Masterchef eleme potasına kim gitti? 11 Ekim dün akşam Masterchef kim kazandı? İşte yanıtı..

MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna kararını verdi. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar Krem Karamel yaptı. Büyük düelloda karşı karşıya gelen eşleşmeler Tanya ve Barış – Tahsin ve Alican – Hasan ve Kıvanç – Sergen ve Ayaz – Esra ve Cemre – Batuhan ve Kerem – Azize ve Barbaros – Dilara ve Tolga – Metin ve Eren şeklinde oldu. Süre sonunda şeflerin değerlendirmesi ile haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım oldu. Mavi takım kırmızıya karşı 4-0 kazandı. Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için siyah önlükleri giydi.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları gecenin ikinci etabına çıktı. Bu kez siyah önlüklerini giyerek tezgah başına geçen yarışmacılar bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Nefes kesen turda şefler yarışmacılardan beyaz lahana ürünü ile yaratıcı tabaklar istedi. Yarışmacılara 45 dakika süre verildi. Bireysel dokunulmazlık oyununda en iyi tabağı yapan isimler, Kıvanç, Metin ve Barbaros oldu. Finalde ise bireyselliği göğüsleyen isim eski şampiyonlardan Metin kazandı. Kırmızı takımın dokunulmazlık oyununu kaybettiği olaylı gecede Metin bireysel dokunulmazlığı kazandı. Metin eleme potasına Kerem’i gönderdi. Heyecan dolu eleme oylamasında en çok oy Kıvanç’a gitti. Bu haftanın eleme potasına giren isimler, Tahsin, Sergen, Kerem ve Kıvanç oldu.

MASTERCHEF TAKIMLAR

MAVİ TAKIM

Hasan Kaptan

Tahsin

Eren

Sergen

Dilara

Azize

Tanya

Cemre

Batuhan

KIRMIZI TAKIM 

Kıvanç Kaptan

Metin

Barbaros

Tolga

Ayaz

Esra

Barış

Alican

Kerem